Миро извърши престъплението на живота си преди около година, но дали му тежи на съвестта?!

Когато преди 2 години Ивайло Донков застана на върха в "Гласът на България", надали е предполагал, че вместо славни и успешни години, му предстоят глад и мизерия. Точно това се случва в момента със слепия певец и главният виновник е Миро.

Грехът на Каризмата е огромен и надали някога ще бъде изкупен. Преди година той спря Ивайло към договор с "Юнивърсъл Мюзик" под предтекст, че има по-добри идеи за него, които ще му донесат много повече като приходи и популярност. Донков очакваше Миро да се заеме с кариерата му, да продуцира негов албум и парите да потекат. Изведнъж обаче Миро се отказа от проекта си със слепия тенор, без да му даде обяснение, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337798" align="alignright" width="300"]Миро прецака сляп човек Миро прецака сляп човек[/caption]

Днес Ивайло Донков продължава да се чуди защо треньорът му в "Гласът на България" не си е удържал на думата. Оперният певец горчиво съжалява, че се е доверил на Миро, а не е приел предложението на музикалната компания.

[caption id="attachment_337799" align="alignleft" width="300"]Ивайло Донков Ивайло Донков[/caption]

"Миро му каза, че не иска други да печелят на негов гръб, защото това правели всички продуцентски къщи. Обеща му сам да го направи звезда. Нищо обаче не стана. Ако беше подписал онзи договор, може би наистина щяха да му взимат огромна част от печалбата, но поне щеше да има някакви пари и за него. А сега е без пукната пара." - вайкат се близките на Ивайло.

Голяма част от познатите на таланта от Варна обвинявали Миро за нещастната съдба на неговия ученик в "Гласът на България". Защото Донков бил без работа от много дълго време и навсякъде му отказвали да го назначат, заради слепотата му.

"Дано Бог прости на Миро, че остави нашето момче без работа. Ние не можем да му простим." - споделят хората от семейството на Ивайло Донков.