Петко Димитров е крайно разочарован от нелоялната конкуренция, която се води спрямо него

Всяко зло се връща. Това е максимата, на която разчита Петко Димитров. От известно време бизнесът му въобще не вървял и любимият на Яна отдавал това на нелоялната конкуренция, която имал. Петко считал, че постоянно се пускат неверни слухове за дискотеката му, които да пропъждат клиентите, научи Kliuki.bg.

"Човек, който не е запознат със заведението ми, би си помислил, че при нас е някакво кърваво меле всяка нощ и едва ли не - се избиват хора. Пълни глупости. Откакто съм купил дискотеката, е нямало нито един бой, да не говорим за друго. Това, което излиза по медиите, е толкова недостойно. Убеден съм, че моите конкуренти го пускат като информация, но няма нищо истинско. Само да знаят, че това, което днес те правят, утре мога и аз да направя." - вайка се Петко Димитров, цитиран от "Уикенд".

[caption id="attachment_337803" align="alignright" width="300"]Бизнесът на Петко Димитров никак не върви Бизнесът на Петко Димитров никак не върви[/caption]

Бизнесменът вече бил отчаян. Посетителите на нощния му клуб били толкова малко, че едва успявал да си погаси заемите, които още изплаща за заведението. Петко обаче не можел да си позволи да покачи цените, защото тогава съвсем никой няма да влезе в клуба.

"Действително е празно през седмицата. Пълни се само в петък и събота, понякога и в неделя, както и на студентски партита. Видно е, че заведението затъва, а и гост - изпълнителите вече почнаха да бъдат доста посредствени." - споделя един от честите посетители на "Найт Флайт".

Последният случай, заради който Петко Димитров побесня, е свързан с побоя над Тачо. Из цяла София се носеше слух, че Стефан Манов е бил жестоко пребит именно в дискотеката на Петко. Това е изкарало от равновесие бизнесмена, защото граничело с абсурдността и било пълна лъжа. Затова Димитров вече се заричал и той да пуска подобни неверни слухове за другите нощни клубове.