Валери Божинов даде първото си официално интервю пред медиите, Николета бясна!

Футболистът Валери Божинов не издържа на поръчковите статии на съпругата си Николета Лозанова пред столичен жълт сайт, с които тя вече седмица срива авторитета му. Поради тази причина - за да разкрие цялата истина веднъж завинаги, той даде първото си официално интервю пред вестник "Всеки ден".

За разлика от видимо озлобената си съпруга, Валери Божинов не обиди Николета. Просто заяви, че причините за развода им не се коренят в неговите изневери, както разнася въпросният сайт, близък до плеймейтката. "Не съм изневерявал на жена си. Това, което се пише за мен, е далеч от всякаква истина и логика. Не аз съм първопричината за провала на брака ни. Но истината е, че не обичам вече Николета и не мога да продължа да живея с жена, която не обичам", пределно ясен бе Валери Божинов.

[caption id="attachment_337825" align="alignright" width="300"]Николета Валери Божинов не издържа и даде първото си и последно интервю относно Николета[/caption]

Футболистът не уточни кога точно е изгубил чувствата си към майката на дъщеря му Никол, но обясни, че такива неща се случват постепенно във времето и са провокирани от не една, а редица постъпки на отсрещния.

"Това е - двамата се развеждаме. Признах го още в началото. До момента не съм подал молба за развод, но това ще стане още тези дни и се надявам двамата да се разделим по взаимно съгласие, за да не правим циркове и панаири", каза още Валери Божинов.

Противно на отмъстителния характер на Николета Лозанова, футболистът бе категоричен, че няма да каже нито една лоша дума за водещата на "Папараци" - така, както никога не е злословил против бившата си любима Алисия. Двете са и си остават майки на децата му, поради което той им дължи уважение най-вече заради Валерко и малката Никол Божинова.

"Смятам това да е първото и последното ми интервю. Исках да кажа истината и го направих. Не мисля, че има какво повече да добавя и какво повече да вълнува хората от факта, че просто престанах да обичам Николета. Хората се развеждат всеки ден и не смятам, че това е повод да сензации и медийни балони", убеден е Валери Божинов.