Камелия ще става булка като Софи Маринова – дано й се размине нейната участ!

Камелия ще сбъдне детската си мечта и ще успокои родата, която се черви в Чипровци,...но чак догодина!

Шеметната блондинка един ден може да ражда скандали, но още на следващия е бяла, добра и отдадена любима, видя kliuki.bg. Вече бившата певица на Митко Пайнера не пропуска възможност да се заяде с бившите си продуценти, но нея определено я вълнуват други неща.

Камелия официално обяви, че слуховете, че най-накрая ще се задоми са абсолютно верни. Непоправимата провокаторка ще сбъдне детската си мечта да се види булка и така най-после ще успокои развълнуваната рода, която жалба-жали, че не иска да се жени. kamelia-i-cvetin Камелия обаче не смята да застава чинно в Ритуалната зала, а да постъпи като Софи Маринова. Ромският славей на два пъти даде луди пари за сватбен купон, без официално обвързване. Така щяла да постъпи и колежката й, която нямала да се подложи на целия предсватбен стрес само за да стане официално госпожата на Цветин.

Камелия обожавала идеята да се нагизди в бяло и всички ритуали на традиционната българска сватба. Може би все пак да се реши да изтърпи речта на лелката в Гражданското, но не е много сигурна.

ВИП-събитието обаче няма да е тази година. Блондинката планира да се врече на дългогодишния си любим през 2016-та. Сега просто била твърде заета. Че ще изгуби Цветин за това време обаче не се бои!

Той не просто я познавал най-добре от всички, но и бил повече от любим – „другар, ментор, сексуален партньор". Двамата преживели какво ли не за почти двадесетгодишната си връзка. Карали се били, разделяли - също. Камелия обаче изненада всички с твърдение!

Така разкрепостената двойка си били предани от първия ден! Двамата се провокирали, но за този период от време „чуждо” не докосвали! Камелия може би визира скандалния запис на „Горещо”, в което доста подпийнала се целува с Азис...