Бомба: Вихра посети Ирина в болницата! (думите й шокираха родилката – още подробности)

Бомба: Вихра посети Ирина в болницата! (думите й шокираха родилката – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Вихра Петрова буквално шашна родилката Ирина Тенчева като се появи в болничната й стая!

Родилката Ирина Тенчева изживя страшен шок само ден след раждането на третото си дете Самуил – синът на половинката й Иван Христов. Щастливите родители се похвалиха с новината вчера, а Ирина не пропусна да благодари на лекарите от „Шейново“, че са превърнали раждането й в неземно преживяване.

Ден по-късно обаче Ирина Тенчева получи тази изненада, която не бе предполагала и в най-смелите си фантазии. А именно, на визита при нея да отиде не коя да е, а бившата съпруга на Иван Христов – Вихра Петрова. Бившата водеща посети родилката в болницата, но без щерка си Ава. Това разкриха близки до семейството на Иван и Ирина.

Ирина Тенчева

Вихра Петрова направи неподозирана изненада на Ирина Тенчева

Оказа се, че Вихра Петрова е била обмислила предварително посещението при Ирина, като за целта е издебнала момента, в който Иван Христов отсъства от картинката. Чаровната брюнетка цъфнала в стаята на Ирина с огромен букет цветя и подарък за малкия Самуил.

За огромна изненада и дори шок на Ирина Тенчева обаче, Вихра не отишла при нея с цел да се скарат или да я обвинява в каквото и да било. Намеренията й били най-благородни, а думите й ошашавили родилката, както никога досега.

„Ирина остана като попарена. След като отишла при нея, Вихра се държала изключително дружелюбно и мило. Честитила й рожбата и пожелала на семейството й цялото здраве, любов, щастие и късмет на света. Нещо повече – предложила й сега, когато бебето Самуил се е появило в дома им, двете да заровят томахавките веднъж завинаги“, разкриват близки до продуцента Иван Христов.

Очевидно Вихра Петрова наистина си е взела поука след кошмарния развод с Иван Христов преди близо четири години и с течение на времето е успяла да прости на Ирина Тенчева, че е отмъкнала чужд мъж от семейството му.

Посещението на Вихра обаче никак не зарадвало самата Ирина, която продължавала да се отнася скептично и с огромна доза недоверие в намеренията на бившата на мъжа си. И макар че вече е приела Ава като свое дете и част от семейството си, Ирина Тенчева не смятала, че ще постигне същото и с майка му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Вихра посети Ирина в болницата! (думите й шокираха родилката – още подробности)”

  1. а дали е така

    мар. 27. 2015

    Ако това е вярно ,това е последната простотия на Вихра и поредния напън да се прави на интересна .

Добавете коментар