Мария Гущерова броеше дните до средата на април, когато тя и Християн Гущеров трябваше да заминат на меден месец!

Мара Отварачката или по новому г-жа Мария Гущерова е ужасена от новината, с която съпругът й Християн Гущеров я срази преди броени дни. А именно, че планираният им за средата на април меден месец в Сен Тропе се отлага. Това разкриха близки до певицата на Пайнер, която едва не си оскубала екстеншъните от яд.

Припомняме, че Мария се скъса да повтаря в интервютата си за мечтаното пътуване с нейния "Мечо" Християн Гущеров в още по-мечтаното Сен Тропе. Както отдавна е ясно, певицата е буквално вманиачена по този град и е мъкнала настоящия си съпруг там поне дузина пъти.

[caption id="attachment_337842" align="alignright" width="300"]Мария Мария напразно утрои усилията си във фитнеса, за да е перфектна на плажовете в Сен Тропе[/caption]

Точно Мария, а не благоверният й избра меденият им месец също да бъде в Сен Тропе, който кой знае защо толкова силно привлича чалгарския "елит" у нас - да не забравяме, че баш фолкаджията Азис дори го възпя в свое парче.

Причината за отлагането на пътуването обаче е свекърът на Мария - Добромир Гущеров. Олигархът най-безцеремонно се намесил в семейните й планове, разпореждайки командировка по важни бизнес дела за сина си и то точно в този бленуван от Мария период. Очаква се Християн Гущеров да замине в чужбина в началото на април и най-вероятно да се прибере у дома през май.

"Християн беше поставен между чука и наковалнята. Разбира се, избра да се съобрази с баща си, нали от него идва цялото му финансово благополучие, на което с пълни шепи се радва и Мария. Горкият изтърпя не един скандал и нацупени муцуни от съпругата си, но уви - постъпи мъжкарски и не пожела да клекне пред капризите й", разказват близки до Мария, която пък се вбесила още повече от решителността на "мечока" си.

При така стеклите се обстоятелства, усиленото висене на Мара във фитнеса ще се окаже безполезно, тъй като на перфектните й форми няма да се радват в Сен Тропе, а пияните мераклии в родните кръчми. А тя толкова се стараеше да влезе във форма за предстоящото пътуване... А дали пък няма да си отмъсти на липсващия Гущеров по друг начин?!