Мартина на Слави се оказа доста чевръста

Мартина на Слави шокира с новата си приумица. Танцьорката от балет „Магаданс”, вече бивша, която топли четири години леглото и сърцето на Дългия ще придобива нова професия. Кръшната мома, която докрай отричаше да има нещо общо с друг мъж, докато беше със Слави Трифонов, изненадващо се оказа прелюбодейка. А вече е на път да стане лечителка на пострадали след травми. В новото си амплоа Мартина на Слави не вижда само перспектива за развитие, но и благородство. Защото  ще става кинезитерапевт и ще раздвижва пострадали от травми и най-различни болежки, а няма да се кълчи за кибици, обяснява приумицата си самата тя пред приятелки, пише Пик.

Гъвкавата мома в момента е бременна в шестия месец. Тя носи детето на никому неизвестния доскоро боксьор Коко Костов. Припомняме, че Мартина се раздели със Слави Трифонов миналата година, като заби младия мъж под носа на приятеля си. Скандалът беше чутовен, но в публичното пространство се чу само тътена. След изневярата шоумена побърза да я заличи отвсякъде.

[caption id="attachment_337850" align="alignright" width="300"]Мартина на Слави с нова професдия Мартина на Слави с нова професдия[/caption]

Слави изтри всички следи от нейното присъствие не само в сърцето си, но и  от програмата на „Шоуто на Слави”, както и от социалната мрежа. Гологлавият виртуоз на комиксите дълго страда и хапа болезнено всичко, що се изпречи на пътя му, но накрая клекна пред неизбежното.

Затова Мартина на Слави иска да сбъдне мечтата си. Балерината не си губи времето, а подновява уменията си на масажист и рехабилитатор, за да открие ателие за подобни услуги веднага, щом на бял свят се появи рожбата й.

Танцьорката е сигурна, че предишната й слава ще сътвори стълпотворения пред новооткрития й кабинет. А бившите й колежки, настоящи балерини от балет „Магаданс” в „Шоуто на Слави” също са сигурни в начинанието й. Тя ще успее, защото е упорита, нахъсена и готова за победа, изброяват качествата й те. А и припомнят случки от миналото, че когато беше със Слави, Дългия често я карал да го разтрива и да му прави масажи, като признавал целебната сила на ръцете й и хвалил уменията й нон стоп. Пък упоритостта и търпението на Мартина на Слави са пословични, както и умението й да изведе докрай нещо, за което се захваща.

„Аз съм известна и затова се надявам да имам достатъчно клиенти. А и малко ли народ се травмира по различни начини?”, не губи кураж за успеха на начинанието си Мартина на Слави.