Яна на Петко дере кожи на мераклии (Още подробности)

Яна на Петко дере кожи на мераклии (Още подробности)
5 (100%) 2 votes

Яна на Петко Димитров се оказа голяма стипца

Красивата Яна на Петко буквално дере кожи. За това са се оплакали клиенти на танцувалната й школа, която отвори врати наскоро.
Стройната танцьорка била вдигнала мизата на макс и взимала луди такси, за да учи мераклиите на танци, недоволстват клиенти.
Припомняме, че в края на миналата година световната шампионка по спортни танци откри зала за спортни и други танци, както и за различни дисциплини, пише „България днес”.

За целта менторката от „Дансинг старс” нае помещение в Студентския град. Но повечето от живеещите там, въпреки желанието си не могат да си позволят да тренират при Яна. Причината е, че съпругата на Петко Димитров е сложила драконовски цени на предлаганите услуги в залата.
Трикът, който използвала жената на клубния бос също не говорил добре за нейния начин да печели пари, негодуват и потребителите на социалните мрежи.

Яна на Петко е голяма обирджийка

Яна на Петко е голяма обирджийка

Яна на Петко не казвала предварително колко ще струва удоволствието да се учиш да се кълчиш в ритъм, а цената за една тренировка ставала ясна едва след като дойдеш за справка в залата. Така тя замазвала конкуренцията.
В социалната мрежа хубавицата също „забравила” да отбележи каква й е тарифата. Това не само съсипвало конкуренцията, но и отблъсквало желаещите да тренират при Яна на Петко.

Въпреки камарата ВИП персони, които бяха на откриването и финансовите инжекции на богатия й съпруг, залата на Яна е на път да фалира заради драконовските цени, прогнозират кибици.
Славата й също няма да й помогне и скоро от мечтата й може да остане само спомен, прогнозират врели и кипели в бизнеса люде.
Според тях Яна на Петко прави грешка заради алчността си, която може да й изиграе лоша шега, ако не я поправи.

Но засега гъвкавата съпруга на богаташа не иска и да чуе, камо ли да си вземе поука. Вниманието й е насочено освен към залата, малкия й син Доминик и съпруга й. Петко Димитров участва в шоуто „И аз го мога” и доста сериозно е ухажван от нежната половина на участничките в него. Яна Маринова, Елен Колева и Елена Петрова се надпреварват да го ухажват, а това на ревнивата Яна хич не й харесва, върти се упоритата клюка.
Още повече, че то по този начин, в едно друго шоу богаташа я „открадна” от бившото й гадже Орлин Павлов.После Яна и Петко станаха семейство и си родиха своя наследник Доминик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар