Крисчън Грей и „50 нюанса сиво” се оказаха не просто модерна (или садо-мазо) версия на Пепеляшка, а вдъхновяват и мъже

Крисчън Грей – убийствено неустоимия милионер от „50 нюанса сиво” се оказа гореща муза не само за тийнейджърки, отчаяни съпруги и домакини, но и на доста мъже. Някои от тях дори си гарантираха дълги години зад решетките, заради пагубната си страст! Феновете от изброените категории обаче с изненада установиха, че любимият им литературен герой си има прототип, научи kliuki.bg!

fsog

Авторката Е.Л.Джеймс и представа си е нямала, че когато през 2011 ще пусне своята написана фантазия, ще предизвика световен фурор. Историята на затвореният в себе си богаташ със златно сърце и перверзен вкус толкова се хареса, че се породи неформална битка за приза „Оригиналният Крисчън Грей”.

Първенство в класацията има Брейдън Олсън. И той е на 27 години и живее в Сиатъл като богаташа в първата книга от трилогията. Стилът му на живот напълно съвпада с този на Крисчън Грей – като започнеш с летенето, благотворителността и марките коли в автопарка им. Брейдън е необвързан и му писнало от зестрогонки, които искат да станат неговата Анастейджа Стийл от „50 нюанса сиво”.

bradan olsen

Другият главен заподозрян за оригиналния Крисчън Грей е предприемачът Алесандро Прото. С него се е срещала авторката на бестселъра, когато била на ваканция в Италия със съпруга си.Баровецът я разходил с...о,чудо! - Онова прословуто Ауди от историята!

alesandro proto

Бедният богат красавец се принудил да сподели публично, че не си пада по крайности в леглото, а е най-обикновен традиционалист. Нищо обаче не можело да спре фенките!

Педро Робело е третият красавец в компанията, който не е богат, но пък си пада по камшиците! Той е едва на 24, но се кълне, че имал над 350 доброволки за „доминантни” забавления. Страстта му към камшиците, връзванията и други подобни започнала след като ученическата му любов му изменя. Единствен той си признава открито слабостта. Имал предпочитанията на Крисчън Грей, но не търсел слава, а го правел за удоволствие!

pedro rabelo