Бомба: Нечувана истина за Ани Цолова и Васил лъсна на показ! (разкрития за семейството + снимки)

Бомба: Нечувана истина за Ани Цолова и Васил лъсна на показ! (разкрития за семейството + снимки)
4.2 (83.33%) 6 votes

Ани Цолова и Васил Мичев хвърлиха в шах приятелите, близките и дори съседите си!

Неочаквано разкритие за Ани Цолова и съпруга й Васил Мичев хвърли в шах дори съседите им. Оказа се, че журналистическото семейство далеч не е това, за което се представя и вината е изцяло на мъжа на Ани Цолова. Това разкриха близки до фамилията им, чието битуване и изхранване отдавна се превърнало в единствено задължение на водещата на сутрешния блок по Нова телевизия.

Ани Цолова

Ани Цолова се е превърнала в истинския мъж в семейството

Откакто останал без работа, мъжът на Ани Цолова, който е оператор, се променил коренно. Дотолкова, че съседите им в баровския квартал „Драгалевци“ все по-често шушукат да не би човекът да има психологични проблеми.

От няколко месеца насам Васил Мичев буквално не се показвал от семейната къща, която двамата с Ани Цолова и най-вече с парите на Ани Цолова, закупиха миналата година. Операторът по цял ден седял затворен в дома си и единствените пъти, когато излизал някъде, било, за да се поразстъпи из гористите улички около къщата си.

Ани Цолова всекидневно мъкне торбите с хранителни продукти за вкъщи

Ани Цолова всекидневно мъкне торбите с хранителни продукти за вкъщи

За сметка на това, благоверната му Ани Цолова се скъсвала от работа. Водещата тичала в телевизията още в ранни зори, тръгвала си от работното място около обед и отивала във фитнес залата, където тренирала най-малко час и половина. След това, вместо да се прибере у дома и да си почине, Ани Цолова се качвала в колата и тръгвала по домашните си ангажименти.

Работа, тренировка, сметки и пазаруване - това е ежедневиено на Ани Цолова

Работа, тренировка, сметки и пазаруване – това е ежедневиено на Ани Цолова

След като минела през всички необходими офиси, където разплащала битовите сметки, тя отивала на пазар и почти ежедневно мъкнела огромни торби с хранителни продукти, които съвсем сама отнасяла в дома си.

А съпругът й Васил Мичев не се помръдва от дома им

А съпругът й Васил Мичев не се помръдва от дома им

„Васил не си мърда пръста. Та той дори не излиза навън, за да помогне на Ани да внесе тежките пазарски чанти. Съвсем се е променил този мъж, на практика гравата на семейството от много време насам е Ани Цолова, а не той. Васил дори детето им не пуска да си играе на улицата с другите деца, а го кара да се забавлява само в двора на къщата им“, разказват източниците, свидетели на странния обрат в дома на Ани Цолова и Васил Мичев.

В крайна сметка те се питат колко ли още Ани Цолова ще издържи на това натоварване и колко трябва да обича съпруга си, за да търпи поведението му ден след ден?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Нечувана истина за Ани Цолова и Васил лъсна на показ! (разкрития за семейството + снимки)”

  1. зрител

    мар. 25. 2015

    На такива празноглавки това им се полага тя си мисли че като е с голяма уста и той ще я търпи да го мачка ,но явно не е случила на мъж.

Добавете коментар