Ани Цолова и Васил Мичев хвърлиха в шах приятелите, близките и дори съседите си!

Неочаквано разкритие за Ани Цолова и съпруга й Васил Мичев хвърли в шах дори съседите им. Оказа се, че журналистическото семейство далеч не е това, за което се представя и вината е изцяло на мъжа на Ани Цолова. Това разкриха близки до фамилията им, чието битуване и изхранване отдавна се превърнало в единствено задължение на водещата на сутрешния блок по Нова телевизия.

[caption id="attachment_337875" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова се е превърнала в истинския мъж в семейството[/caption]

Откакто останал без работа, мъжът на Ани Цолова, който е оператор, се променил коренно. Дотолкова, че съседите им в баровския квартал "Драгалевци" все по-често шушукат да не би човекът да има психологични проблеми.

От няколко месеца насам Васил Мичев буквално не се показвал от семейната къща, която двамата с Ани Цолова и най-вече с парите на Ани Цолова, закупиха миналата година. Операторът по цял ден седял затворен в дома си и единствените пъти, когато излизал някъде, било, за да се поразстъпи из гористите улички около къщата си.

[caption id="attachment_337876" align="aligncenter" width="300"]Ани Цолова всекидневно мъкне торбите с хранителни продукти за вкъщи Ани Цолова всекидневно мъкне торбите с хранителни продукти за вкъщи[/caption]

За сметка на това, благоверната му Ани Цолова се скъсвала от работа. Водещата тичала в телевизията още в ранни зори, тръгвала си от работното място около обед и отивала във фитнес залата, където тренирала най-малко час и половина. След това, вместо да се прибере у дома и да си почине, Ани Цолова се качвала в колата и тръгвала по домашните си ангажименти.

[caption id="attachment_337877" align="aligncenter" width="300"]Работа, тренировка, сметки и пазаруване - това е ежедневиено на Ани Цолова Работа, тренировка, сметки и пазаруване - това е ежедневиено на Ани Цолова[/caption]

След като минела през всички необходими офиси, където разплащала битовите сметки, тя отивала на пазар и почти ежедневно мъкнела огромни торби с хранителни продукти, които съвсем сама отнасяла в дома си.

[caption id="attachment_337878" align="aligncenter" width="300"]А съпругът й Васил Мичев не се помръдва от дома им А съпругът й Васил Мичев не се помръдва от дома им[/caption]

"Васил не си мърда пръста. Та той дори не излиза навън, за да помогне на Ани да внесе тежките пазарски чанти. Съвсем се е променил този мъж, на практика гравата на семейството от много време насам е Ани Цолова, а не той. Васил дори детето им не пуска да си играе на улицата с другите деца, а го кара да се забавлява само в двора на къщата им", разказват източниците, свидетели на странния обрат в дома на Ани Цолова и Васил Мичев.

В крайна сметка те се питат колко ли още Ани Цолова ще издържи на това натоварване и колко трябва да обича съпруга си, за да търпи поведението му ден след ден?!