Вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева буквално не прилича на себе си, кълнат се свидетели!

Какво се случва с Мая Илиева - този въпрос си задават редица близки до вдовицата на Жоро Илиев, след като новината за разклатеното душевно състояние на красавицата излезе наяве. Оказа се, че Мая Илиева не е болна физически, но е изпаднала в тежък нервен срив заради раздялата с единствения свой любовник, с когото се е показвала на публични места след смъртта на Главния - Ники Шванца.

Николай Иванов, както е истинското име на Ники Шванца, безцеремонно зарязал богатата Мая Илиева, за да се върне при жена си - манекенката Александра, която през 2008-ма година му роди син.

[caption id="attachment_337895" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева изпаднала в душевен срив, какъвто досега не й е бил присъщ[/caption]

Припомняме, че аферата между Мая Илиева и Ники Шванца стартира точно по време на раждането на неговия наследник. Но омагьосан от чара и излъчването на вдовицата на Жоро Илиев, Николай Иванов не му мисли много, а изостави съпругата си, за да се отдаде на любовта си с новата изгора, пише вестник "Всеки ден".

Връзката между двамата продължи много години, но времето, през което Мая и Ники бяха разделени, бе далеч повече от това, през което бяха заедно. Мая Илиева постоянно отсъстваше от страната заради бизнеса си в чужбина, а Николай движеше своите дела във Варна.

[caption id="attachment_337896" align="aligncenter" width="300"]Мая Илиева и Ники Шванца имаха доста дълга връзка Мая Илиева и Ники Шванца имаха доста дълга връзка[/caption]

"Не знаем какво се случи, но Ники Шванца взе решение и смятаме, че то е възможно най-правилното - върна се при Александра и детето си. Той прецени, че отношенията му с Мая Илиева нямат бъдеще и реши най-после да си седне на задните части. Дори не предполагаше обаче как ще се отрази всичко това на Мая", разкриват близки до двойката източници.

Явно чувствата на Мая Илиева към Ники Шванца са били по-силни от очакваното, защото след раздялата им, тя буквално се сринала и дори вече отложила няколко от важните си бизнес пътувания.

"Това не е присъщо за Мая Илиева, която винаги е била страшно силна и разумна жена. Гледаме я и не можем да я познаем. Ако Жоро я беше видял така разстроена и объркана - и то за друг мъж, със сигурност щеше да се обърне в гроба", коментират източниците.