Николета Лозанова само за миг изгуби всичката почва под краката си и не издържа!

Плеймейтката, изживявяща се и като водеща на "Папараци" Николета Лозанова изживя най-черния си ден, който бе вчера. Но причината не е интервюто, което бившият й вече съпруг Валери Божинов даде пред столична медия и съобщи на всеослушание, че отдавна не я обича. Причината е отново Валери Божинов и... наистина приятелската му среща с Алисия, за която Николета научи само след часове.

Услужливи "познати" побързали да съобщят горещата новина на Николета Лозанова като смятали, че тя ще се изсмее на думите им и за пореден път ще прати Валери Божинов не при Алисия, а направо по дяволите. Това обаче не се случило.

[caption id="attachment_337900" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова така и не може да се примири с добрите отношения между Валери и Алисия[/caption]

"Николета изведнъж помръкна, а лицето й се сгърчи. Знаете какво излъчва човек, когато му съобщават нещо лошо, но въпреки че душата му се гърчи, той се опитва да изглежда непукист. Винаги си личи. Така беше и с Николета - може би, защото тя за първи път осъзна, че съпругът й окончателно я е изтрил от живота си. Двамата и преди са имали търкания, но той никога не е прибягвал до помощта на Алисия", разкриват близки до Николета Лозанова.

Истината е, че Валери Божинов и Алисия действително се срещат все по-често напоследък, като след раздялата с Николета, отношенията им се затоплили повече от очакваното. Помежду им, разбира се, няма нищо повече от уважение и наново породило се приятелство, а и малкият Валерко е най-честият повод за вижданията им.

След раздялата с Николета обаче Валери Божинов бил изключително благодарен на Алисия, която го изслушвала с цялото внимание на света. "Това за Валери е най-ценното. Поставете се на негово място - всеки човек има нужда да сподели с някого за проблемите в живота си, особено ако поема по нов път като него. Като известна личност обаче Валери не може да си позволи да се отпусне пред никого, само пред майката на сина си Алисия", коментират близки до футболиста.

Валери и Алисия били засечени на обяд в скъп, но сравнително скрит от хорските погледи ресторант, в който в продължение на близо два часа хапнали и изглеждали доста задълбочени в разговора като говорел предимно футболиста.

Именно тази новина съсипала Николета Лозанова, която според запознати, би предпочела да ходи боса по нагорещени въглени, но не и да признае преимуществото на Алисия за каквото и да било.