Нети започва да чува все по-малко, което притеснява съпруга й Дони

Когато Добрин Векилов каза с усмивка пред BLife.bg, че жена му е половин инвалид, защото едното й ухо не функционира, мнозина счетоха това за поредната доза шеги, които са присъщи за певеца. Оказва се обаче, че Дони е опитал да скрие огромното си притеснение от състоянието на Нети.

Всъщност Антоанета Добрева започва сериозно да оглушава, научи Kliuki.bg. Освен пълната глухота на едното й ухо, и другото е започнало да се влошава, твърдят познатите й. Певицата все по-трудно чувала и най-елементарни неща.

[caption id="attachment_337907" align="alignright" width="300"]Дони страда, че Нети губи слуха си, но не го показва или поне се опитва Дони страда, че Нети губи слуха си, но не го показва или поне се опитва[/caption]

"Когато сме на кафе, често ми се налага да говоря на висок тон, за да ме чува Нети. Околните се чудят и си мислят, че се караме, а не е така. Дано скоро се пооправи." - разкрива приятелка на Нети.

Говори се, че проблемите със слуха чаровната блондинка ги е получила от някаква инфекция, която не е никак безобидна, защото в най-лошия случай може да засегне дори мозъка. Затова Нети се лекувала усилено и се надявала, че ще подобри чувствеността на своите уши.

Дони обаче, който обожава жена си, много се притеснявал за състоянието й. Напоследък по цели дни ходел унил, опитвайки се да скрие мъката си с някоя друга шега, но си личало отдалеч, че не е същият като преди.

"Всички сме притеснени за него. Очевидно има лични трудности и му съчувстваме. Дано по-скоро успее да се възстанови психически, защото за един творец е много важно това." - споделят колеги на Дони.

Слухът е ключов елемент от творчеството на всеки, занимаващ се с музика, човек. Затова Нети, която е певица, придобила немалка популярност, много страдала, че оглушава. Тя обаче била решена да не позволи това да стане факт и затова се борела всеки ден.