Честито: Кремена и Маги Халваджиян хвърлиха бомбата със сензационна вест! (още подробности)

Честито: Кремена и Маги Халваджиян хвърлиха бомбата със сензационна вест! (още подробности)
4.2 (84.29%) 14 votes

Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян винаги са си падали по изненадите, но тази е просто невероятна!

Едно от най-сплотените и обичани семейства у нас, това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян хвърли бомбата с наистина сензационна вест. Това разкриха близки до звездното семейство, което както личи, има сериозен повод да почерпи.

Оказа се, че след раждането на внука им Еди, Кремена Халваджиян дотолкова се привързала към бебето, че както тя самата призна пред Сашо Диков, идело й да си го „открадне“. Известната със спонтанния си нрав и решителност Кремена обаче бързо решила друго – двамата с Маги Халваджиян да осиновят дете.

Маги Халваджиян

Маги и Кремена Халваджиян скоро ще посрещнат нов член в семейството си

„Това е нещо наистина невероятно. Така не само ще дадат щастие, любов и истински стабилно семейство на едно детенце, а и ще покажат на българите, че повече хора трябва да прибягват до това решение, което е страшно благородно“, разказват близки до семейство Халваджиян.

Идеята да си осиновят дете била на Кремена, която не я обмисляла дълго, преди да я съобщи и обсъди с Маги Халваджиян. Както може да се предположи, продуцентът в началото останал шокиран, но след кратък размисъл приел желанието на съпругата си с охота.

Така, по примера на редица истински звезди зад океана, Маги и Кремена Халваджиян ще се окажат първото родно ВИП-семейство, решило се на тази благородна, но и доста отговорна стъпка. Нещо повече – двамата решили, че детето, което ще осиновят, не трябва да е непременно бебе, а такова, което истински да ги спечели и да предизвика чувство у тях от пръв поглед.

„Маги и Кремена ще бъдат също толкова перфектни родители за това дете, както винаги са били и за сина си Бедрос Халваджиян. Двамата заслужават едно голямо браво, тъй като да – наистина са богати и живеят в лукс, но колко други богати българи биха направили същото и биха приютили дете в нужда“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Честито: Кремена и Маги Халваджиян хвърлиха бомбата със сензационна вест! (още подробности)”

 1. Mitko Marhov

  мар. 25. 2015

  bravo

 2. Yordanka Petkova

  мар. 25. 2015

  Поздравления! Браво! За пореден път показват ,че са изключително семейство! Градили кариера останали с едно дете ,а може би друга причина ,няма никакво значение! По важното е решението и отглеждането на дете!

 3. Eli Kapitanova

  мар. 25. 2015

  Имат възможност нека го направят.

 4. Vesito Ivanova

  мар. 25. 2015

  много добра идея нека го направят;;;;

 5. Katerina Rashkova

  мар. 25. 2015

  Ако е истина- БРАВО!!! Харесвам ги ,страшно като семейство.За разлика от много други те са здраво стъпили на земята и се обичат ,бранят,абееееее готини-подобно на моето семейство(без шега),възможностите във времето,не са определящи да си развалиш семейството,бита………….(абееее,няма снобизъм)Готини са и двамата.Без да ги познавам лично,ги чувствам близки.ОБИЧАЙТЕ СЕ,както до сега,и се радвайте на децата си(син,снаха и внуци) :*

 6. Яворка Нанчева

  мар. 26. 2015

  Браво благородно Но не съм съгласна че са първи те които правят тази стъпка
  Нека повече богаташи последват примерът на тези хора..

 7. Branimira Velcheva

  мар. 26. 2015

  Няма да са първите ВИП в България! Тити Папазов гледа от години осиновено дете. Иначе-поздравления за смелостта.

 8. Joana Rubin

  мар. 28. 2015

  похвално е, ако е истина.

Добавете коментар