Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян винаги са си падали по изненадите, но тази е просто невероятна!

Едно от най-сплотените и обичани семейства у нас, това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян хвърли бомбата с наистина сензационна вест. Това разкриха близки до звездното семейство, което както личи, има сериозен повод да почерпи.

Оказа се, че след раждането на внука им Еди, Кремена Халваджиян дотолкова се привързала към бебето, че както тя самата призна пред Сашо Диков, идело й да си го "открадне". Известната със спонтанния си нрав и решителност Кремена обаче бързо решила друго - двамата с Маги Халваджиян да осиновят дете.

[caption id="attachment_337905" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги и Кремена Халваджиян скоро ще посрещнат нов член в семейството си[/caption]

"Това е нещо наистина невероятно. Така не само ще дадат щастие, любов и истински стабилно семейство на едно детенце, а и ще покажат на българите, че повече хора трябва да прибягват до това решение, което е страшно благородно", разказват близки до семейство Халваджиян.

Идеята да си осиновят дете била на Кремена, която не я обмисляла дълго, преди да я съобщи и обсъди с Маги Халваджиян. Както може да се предположи, продуцентът в началото останал шокиран, но след кратък размисъл приел желанието на съпругата си с охота.

Така, по примера на редица истински звезди зад океана, Маги и Кремена Халваджиян ще се окажат първото родно ВИП-семейство, решило се на тази благородна, но и доста отговорна стъпка. Нещо повече - двамата решили, че детето, което ще осиновят, не трябва да е непременно бебе, а такова, което истински да ги спечели и да предизвика чувство у тях от пръв поглед.

"Маги и Кремена ще бъдат също толкова перфектни родители за това дете, както винаги са били и за сина си Бедрос Халваджиян. Двамата заслужават едно голямо браво, тъй като да - наистина са богати и живеят в лукс, но колко други богати българи биха направили същото и биха приютили дете в нужда", коментират източниците.