Ива Екимова буквално втрещи Петрозар

Пиарката Ива Екимова започна да го играе подло. Това заявиха близки до гаджето й Петрозар Филипов. Защото Ива непрекъснато се фръцкала из светски събития и качвала снимки в социалната мрежа с бяла премяна. Но богаташът се дърпал и не искал да я прави своя законна съпруга. Въпреки нежеланието му, пиарката не мирясвала, а настойчиво подтиквала любовника си най-сетне да вземе твърдо решение.

„Ще го правя дотогава, докато Петрозар не се сети, че трябва да ми предложи брак”, обяснявала безумните си излагации умелата манипулаторка пред ошашавените си приятелки, пише HotArena.

Бившата телевизионна водеща нямала намерение да се откаже, докато любимия й най-сетне кандиса. Меракът й засега си оставал неизпълним и единствения ефект, който постигала напористата дама бил гаджето й още повече да се свие в черупката си, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_337918" align="alignright" width="300"]Ива Екимова умира да се прави на булка Ива Екимова умира да се прави на булка[/caption]

Обратният ефект карал Ива Екимова да беснее от безсилен гняв, но нещата си оставали непроменени. Въпреки това това светската пиарка не възнамерявала да спира, а да продължава по този тактичен, според нея начин, докато най-после стане на нейното.

С отработения трик Ива Екимова се явила като пиар и при откриването на бутик в столичен мол наскоро.За изненада на аудиторията вдовицата на музиканта от „Сленг” се пременила в бяла булчинска рокля и не я свалила до края на вечерта.Това накарало приятеля й да се почувства доста конфузно, но неговата реакция изобщо не смутила псевдо булката, която на всичкото отгоре се и кикотела доста провокативно, възмущават се очевидци, присъствали на светското парти при откриването на елитния магазин.

Петрозар се дърпал от решителната стъпка, защото бил притеснен от доста фриволното поведение на любимата си. Около Ива винаги имало много мъже, с които блондинката непрекъснато флиртувала, оправдават го неговите авери.

Припомняме, че подобно държане Ива Екимова демонстрира и като участничка във ВИП Брадър. Там тя недвусмислено увисна на врата на доста по-младия от нея актьор Иво Аръков, като после го обясни само като игра и нищо повече. За скандалното си поведение палавницата получи черни точки от зрителите, но тогава Петрозар я защити като джентълмен. Той каза, че нещата са по-различни, щом хората са затворени дълго врме в малко пространство. И ужким й прости. Но дипломацията му не важи, щом и до днес богаташа не се решава да предложи брак на Ива Екимова, а тя се чуди още какви маймунджулъци да направи, за да го принуди.