Бориса Тютюнджиева се държи крайно неадекватно спрямо Ирина Тенчева и мъжа й Иван Христов!

Андрей Арнаудов е бил неприятно изненадан от любимата си Бориса Тютюнджиева, узна Kliuki.bg. Телевизионният водещ е бил първият човек, който е честитил лично новороденото бебе на Иван и Ирина. Той е настоявал Бо да дойде с него, тъй като все пак са двойка в живота. Шокът обаче за него е бил пълен, когато манекенката изобщо не пожелала да си направи труда да се появи в болницата. Красавицата изпитвала неприязън към подобни места, защото й напомняли за смъртта.

"Беше длъжна да дойде, с тези хора сме яли и пили цяла година, а накрая... Не го очаквах от нея, но това говори достатъчно за някои неща от характера й." - беснеел Андрей пред приятели.

[caption id="attachment_337926" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева вбеси Андрей Арнаудов относно бебето на Иван Христов Бориса Тютюнджиева вбеси Андрей Арнаудов относно бебето на Иван Христов[/caption]

Бориса пък била толкова засрамена, че не е дошла лично, че даже не се обадила на Иван или Ирина да им честити по телефона. Това още повече разочаровало Андрей, който вече се замислял дали това е жената, която заслужава да бъде с него.

Иван Христов също бил потресен от небрежното отношение на Тютюнджиева, понеже я считал за близка приятелка и приел действията й като предателство. Той смятал, че най-малкото Бо трябва да му е благодарна, че я включи в "Къртицата", откъдето тя извлече финансова полза.

Бебето на Ирина и продуцента се казва Самуил. Двамата са решили да го кръстят така заради любовта им към историята. Андрей пък най-вероятно ще бъде поканен за кръстник на момченцето. Очаква се Иван Христов да предложи брак на Ирина, понеже той бил доста консервативен по разбирания и неслучайно е имал едва няколко любовни връзки през целия си живот. Това е второто дете на Иван, тъй като първото му Ава е плод от брака му с Вихра Петрова.