Андреа е бита и ходи с огромни слънчеви очила

Бита ли е Андреа, непрекъснато се питат притеснени нейни фенове. Актуалната певица се явява по участия с грамадни тъмчни очила, които не сваля и за миг в полутъмните кръчми. Дори и при опасност да се пребие, гласовитката не се разделя с аксесоара си. Според познавачи цайсите струват най-малко две стотачки, а певицата е като залепена за тях, чудят се очевидци.

Вече две седмици пайнерката не се разделя със слънчевите очила.Тя се яви с тях и на концерта си в съседна Турция, още преди празника на жената. После остана на релакс и шопинг в южната ни съседка, като непрекъснато качваше снимки от хотелската стая с Кубрат Пулев, но пак беше с мистериозния атрибут на очите си, пише HotArena.

Бдителни фейсбукари веднага алармираха, че фаворитката им крие лицето си, защото е бушонирана. Не закъсняха и предположенията. Едни от тях, явно не ласкаво настроени към поп фолк звездата направо заявиха, че това е дело на националния ни шампион по бокс.

[caption id="attachment_337924" align="alignright" width="300"]Андреа не се разделя с очилата си Андреа не се разделя с очилата си[/caption]

Според тях Кубрат Пулев набрал на гаджето си, защото Андреа непрекъснато го натискала за сватбени камбани и наследник.

Други моментално отхвърлиха гадната версия, че боксьора си е пробвал силата на юмруците върху любимата си жена. Те контрираха, че двамата са заедно повече от седем години и много се обичат. А спортиста не би наранил жена, твърди и Kluiki.bg.Не бяха малко и предположенията на зевзеци, които обясниха, че двойката е любител на по-твърдите креватни гимнастики и заради това най-вероятно Андреа се е наранила или във ваната, или на друго ексцентрично, но не по-малко опасно място.

Истината се оказа различна и доста по-прозаична. Не от „физическите милувки” на Кубрат Пулев, а заради урочасване Андреа носи слънчевите очила. Блондинката много често, след участия и интервюта си тръгвала изцедена, със силно главоболие или висока температура.

Приятелки я посъветвали да отиде при врачка, за да й направи силна енергийна защита, като носи любим предмет. Андреа била луда по слънчевите очила, но според ясновидката тя трябвало да бъде непрекъснато с тях, без да ги сваля цели 40 дни. Едва тогава ефекта щял да е реален и уроките повече нямали да й действат.