Емануела е решила да отмъсти на Никола чрез Димитър Динев!

Една от най-обсъжданите любовни връзки за 2014 година започва да придобива все по-голяма яснота за обществеността. Емануела омая милионера Динев-младши и дори му роди бебе в началото на тази година. Всъщност обаче всичко е започнало с користна цел от страна на певицата, научи Kliuki.bg.

Когато фолк дивата се запознала с Димитър, тя веднага го харесала, но едва ли е щяло да се получи нещо сериозно, ако не е бил стремежът на Емануела да отмъсти на бившия си съпруг. След развода с Никола, за известно време няма мъж в живота на певицата с родно име Емилия. След това тя се запознава с Митко и веднага решава да натрие носа на бившия си, защото Динев е доста по-заможен от него.

[caption id="attachment_337937" align="alignright" width="300"]Емануела отмъщавала на Никола чрез Динев Емануела отмъщавала на Никола чрез Динев[/caption]

"Хареса си Митко, но мисълта, че Никола ще знае, че тя е с по-богат от него мъж, я караше да лети. Мисля, че това е основната причина да задълбочи отношенията си с Динев. То пък така се получи, че този мъж ще остане завинаги в живота й, защото е баща на сина й." - коментира близка до певицата.

По всичко изглежда, че Емануела не е превъзмогнала чак толкова лесно случилото се между нея и Никола. Двамата сътвориха един от най-кратките бракове, които някога са съществували в света на шоубизнеса. Те се ожениха в ефира на ТВ7, когато бяха в предаването "Къртицата".

Слуховете обаче твърдят, че Димитър Динев вече не е с Емануела. Малко след раждането на сина им той решил да си тръгне от общия им дом, като за основен виновник се сочи баща му Динко. Певицата още мълчи по темата, но така и не е отрекла, че са разделени, което засилва спекулациите. Митко е малко по-млад от нея и това също е сред причините баща му да не иска Емануела за снаха.