Валери Божинов сякаш прави всичко възможно Николета Лозанова да се чувства унизена и нещастна! Футболистът нанася удар след удар срещу съпругата си!

Преди 2 години Николета Лозанова успя да се справи с Вероника Стефанова и да задържи при себе си Валери Божинов, но животът понякога рязко се преобръща. Към днешна дата футболистът отново е в прегръдките на Мис Автомобилизъм 2014, а съпругата му е унизена и сразена.

Твърди се, че Ни Ло мрази изключително силно Вероника. Тя е започнала да я ненавижда през 2013 година, когато е узнала какви ги върши с мъжа й. Двете дори са имали тогава среща, на която е трябвало да изяснят коя от двете ще остане с Валери Божинов. Срещата обаче не е минала никак добре и скандалът е бил факт. В крайна сметка Николета Лозанова е надделя, тъй като Валери остана с нея тогава.

[caption id="attachment_337941" align="alignright" width="300"]Валери Божинов довърши Николета със старата си любов Валери Божинов довърши Николета със старата си любов[/caption]

Веднага щом разбрала, че футболният ни национал се е разделил с бившата плеймейтка обаче, Вероника Стефанова е потърсила Божинов, на който му трябвало съвсем малко да започне нова връзка. В момента двамата били отново заедно, научи Kliuki.bg. Това обаче не се приемало добре от Николета, която все още ненавиждала Каролин (както наричат Вероника).

[caption id="attachment_337942" align="alignleft" width="225"]Вероника Каролин Вероника Каролин[/caption]

"Двете откровено се мразят. Не съм виждала Ники да говори с такава неприязън за никой друг, даже и за Алисия. Разбира се, Николета не е жена, която ще стои сама, но да научи, че Валери е точно с Вероника, беше удар за нея." - казва колежка на Лозанова.

Бракът между Божинов и Николета се оказа истински фарс. И за двамата имаше слухове относно техни изневери. За Ники се говореше даже, че има любовни отношения с Делян Пеевски. Валери пък не спираше да излиза със студентки, манекенки и други красавици, въпреки че беше обвързан официално.