Преслава и с нова любов продължава да линее – дори моделите за анорексички й падат

Преслава се посрами и в чисто новото си видео, заради болезнената си мания към слабеене.

Бившата любима на Бирмата пак сюрпризира феновете, видя kliuki.bg. Всеобщата любимка в последните години е неузнаваема. Скорострелното й слабеене, вдъхновено от любимата й кандидат-свекърва Лидия, отдавна не е новина. Певицата дълго време стресираше със снимки на изкривени от слабост крака, щръкнали кости и провиснала кожа. Дори нейната „запазена марка” – естествените й дадености се стопиха покрай прословутото й „ограничаване”.

Единственото добро, което произлезе от цялата работа е, че моделските дрехи вече не са недостъпни за Преслава. Стилистите свободно може да избират красиви модели, с които да се представя по участия и клипове.

Неочаквано обаче се появи друг проблем! Дори дрехите, подходящи за жени с манекенски размери взеха да висят по тялото на Преслава. Този факт позорно лъсна и в последното видео на певицата!

Дуетът й с Валя – половинката на Ди Джей Дамян, вече е клипиран. Мнозина укориха дамите, че пак „ползват” акценти от видеата на чужди звезди. Други пък не намират песента им за смислен проект. Докато критиците се произнесат, се намериха наблюдателни фенове, които пипнаха Преслава и екипа й в издънка! preslava Певицата доказано трябва да пазарува вече само от детмаг. Само там май ще намери тоалети, които да не й висят като торби. Понеже там трудно ще открие прекрасни официални рокли, на хората й се налага да проявят въображение и практичност.

За да не се окаже Преслава със смъкната рокля по средата на снимките, асистентите й чевръсто са я стеснили с...щипки! Монтажистите май ги е домързяло да коригират грешката на оператора, но българската публика е взискателна и не пропуска гаф!

Дуетът на всенародната любимка и Валя се нарича „Нокаут”. Нокаут наистина има, дори да не е в класациите. Просто е за сметка на самочувствието на Преслава!