Усмивката на Краси Радков изчезна, а колегите и приятелите му са крайно разтревожени за него!

Вечно усмихнатият и надарен с уникално чувство за хумор комик Краси Радков е съсипан. Ударът, който се стовари най-неочаквано върху него, го смаза, а приятелите и колегите му са много загрижени за душевното му състояние. Защото Краси Радков изгуби най-милото си - а именно своята съпруга Станислава Ганчева. Това разкриха близки до актьора от "Шоуто на Слави".

Краси Радков и Станислава Ганчева от години имали проблеми в брака си, които преди няколко седмици обаче довели до неизбежното - раздяла. Причина за краха на брака им е поредното решение на Станислава Ганчева, за което тя изцяло пренебрегнала съпруга си и действала на своя глава.

[caption id="attachment_337960" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков изгуби съпругата си Станислава, с която се разделят[/caption]

Краси Радков останал като попарен, когато шефът му Слави Трифонов го извикал при себе си и бесен му потърсил сметка защо жена му Станислава е приела договор за работа във фирмата на "врага" Любо Нейков. А Краси Радков останал със зинала уста от изненада.

Оказало се, че Станислава така и не счела за необходимо не само да се консултира с него, ами дори и да му съобщи новината за новата си работа при Любо Нейков, което накарало Краси да вдигне ръце от отчаяние. След бурен скандал между двамата, те осъзнали, че е по-добре да се разделят.

"Краси е душа човек. А как обичаше Станислава, само близките му знаят. Тя обаче прекали. От години прави, каквото си поиска и изобщо не се съобразява с него. А тя му беше всичко - най-милото, единственият близък човек в живота му. Така или иначе не се сбъдна най-голямата му мечта да си имат детенце", коментират близки до Краси Радков.

В крайна сметка се оказало, че решението на Станислава не е първопричината за краха в отношенията й с комика, а капката, която преляла чашата на търпението му. Припомняме, че наистина от години актьорът мечтае за наследник, но съпругата му бе твърде съсредоточена в западащата си кариера и винаги намираше повод да отложи нещата.

Сега Краси Радков е наистина сломен и унил, а колегите му от "Шоуто на Слави" и самият Слави Трифонов са категорично на негова страна и правят всичко по силите си, за да му помогнат да се избави от депресията, обясняват източниците.