Николета Лозанова този път направи истинска сензация, Валери Божинов още не е дал отговора си на всичко това!

Истинска бомба избухна днес, когато Николета Лозанова направи шокиращо изявление по повод края на брака си и предстоящия развод с Валери Божинов. Думите на водещата на "Папараци" буквално "разплакаха" медиите, видели се в чудо. Най-любопитното обаче е какъв ще бъде отговорът на Валери Божинов относно изказването на съпругата му.

Казано накратко, Николета втрещи всички като обяви, че историята й с Валери Божинов изобщо не е такава, каквато предполагат хората. Тя приличала досущ на любимия й сериал "Дързост и красота", чиито епизоди далеч не били приключили. Невероятно, но самата истина - Николета заяви в прав текст, че не иска да се развежда с футболиста.

[caption id="attachment_337967" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова шокира истински - не иска развод с Божинов, обичала го![/caption]

И това ако не е шаш, здраве му кажи! Да, факт е, че нито един от двамата не е подал още молба за развод, но Валери Божинов бе категоричен в думите си, че не обича Николета от много време насам. Думи, които той никога не се осмели да изрече при предишното си краткотрайно "скъсване" с Лозанова, което се оказа пиар.

След известно проучване от близки до футболиста хора, ето каква се оказа и цялата истина за изявлението на Николета Лозанова.

"Вярно е това, което е написала. Но това е нейната истина, защото тя за нищо на света не иска да остави Валери Божинов. Каквото и да приказваше, както и да се правеше на интересна, тя още го обича - пък макар и по неин си начин. И не може да преглътне факта, че той вече не изпитва нищо към нея. Повярвайте, Николета няма да даде развод на Валери. Но не заради издръжката, както писаха медиите, а заради това, че е убедена, че може да си го върне - досущ както Брук Лоугън си връщаше Ридж Форестър", разкриват истината близки до Валери Божинов.

Този път обаче те са убедени, че сагата "Дързост и красота", с чиято главна героиня Николета Лозанова се сравнява, ще си я гледа, но само по телевизията. Защото решението на Валери Божинов било по-твърдо от всякога. Разводът помежду им е неизбежен.