Диляна Попова официално: Връзката ни започна с голяма страст! (Блатечки в шок от разкритието й)

Диляна Попова официално: Връзката ни започна с голяма страст! (Блатечки в шок от разкритието й)
5 (100%) 5 votes

Диляна Попова направи неочаквано разкритие за голямата си любов, но Асен Блатечки реагира отрицателно!

Красивата манекенка и дизайнерка Диляна Попова хвърли бомбата с официалното си разкритие и цялата истина за голямата си любов. Младата майка на малкия Борил се превърна в поредната сензация с изказването си, което обаче предизвика отрицателна реакция у бащата на сина й Асен Блатечки.

Близките на Диляна Попова са категорични, че актьорът не е в позиция да дава мнение по отношение на решенията на красавицата, при все, че я заряза най-безцеремонно и се върна при дългогодишната си половинка Катерина Горанова.

Диляна Попова

Диляна Попова разкри голямата си любов и това не е Асен Блатечки

Явно обаче Асен Блатечки не е на това мнение и думите на Диляна Попова го хвърлили в потрес, шушукат колегите му от театъра. „Връзката ни започна с голяма страст. Той беше мъжът, когото съм обичала най-силно в живота си. Отношенията ни, разговорите и разбира се, интимността бяха на изключително високо ниво, въпреки годините ни“, тези думи на Диляна Попова жегнаха силно мачото Асен Блатечки.

Защото разказът на хубавицата не бе посветен на него, както се очакваше, а на първият мъж в живота й, когато Диляна била още на крехките 16 години. Обидена и огорчена от факта, че Асен Блатечки не поиска да създаде истинско семейство с нея и Борил, накара Диляна Попова да се разрови в спомените си и да извади оттам „скъпоценното камъче“, с което да замени макар и за малко самотата си.

„Тази история ще я помня вечно. Тогава и двамата живеехме в родния ми Гулянци. Връзката ни приключи, когато аз заминах за София. Разделихме се с най-добри чувства, но оттогава не сме контактували. Знам само, че той остана там, създаде семайство, има си деца и животът му върви добре“, разчувства се от спомените хубавата Диляна Попова.

Точно това вбесило Асен Блатечки, който за първи път показва пристъпи на ревност спрямо Диляна Попова. Макар че негови колеги са на друго мнение. „Асен не ревнува, той е просто дотолкова алфа мъжкар, че се дразни и ще продължава да се дразни всеки път, когато се почувства сравняван с друг алфа“, шегуват се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Диляна Попова официално: Връзката ни започна с голяма страст! (Блатечки в шок от разкритието й)”

  1. Jerry

    мар. 26. 2015

    Blate4ki e pri golqmata si lubov- Katerina. 6tom e izostavil Dilqna nqma pri4ina da q revnuva. Dokolkoto razbiram Asen e napravil svoq izbor.

Добавете коментар