Новата Емануела взриви Фейсбук (СНИМКИ)

Новата Емануела взриви Фейсбук (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Емануела има чисто нова визия, която разтърси феновете й в социалната мрежа!

Останала без мъж и с бебе на ръце, Емануела явно е решила, че е дошло времето да промени нещо в себе си. Това нещо се оказа прическата й, която не само бе променена като стил, но и като цвят. Певицата пусна във Фейсбук първите си фотоси с руса коса и за много кратко се изредиха десетки коментари. Едва ли хората са очаквали, че една от най-тъмните коси на попфолка някога ще стане руса. Животът обаче търпи интересни обрати и това е видно, счита Kliuki.bg.

Емануела разбуни духовете с русата си коса

Емануела разбуни духовете с русата си коса

Най-вероятно Емануела желае да започне ново начало, след като Димитър Динев й разби сърцето. Всъщност много са мъжете, които са се подигравали с нея, докато беше брюнетка. Сега може би фолк дивата се надява, че новият цвят на косата ще й донесе и повече успехи в любовта.

Емануела смени своята визия, но запази красотата си

Емануела смени своята визия, но запази красотата си

„Не е тайна, че блондинките винаги са се котирали най-добре. Може да казват всичко, но тъмнокосите жени, които стават руси, са много повече от русите, които стават тъмнокоси. Това говори наистина доста. В случая Емануела е красива с всякакъв цвят на своята коса. Тя е от жените, на които им пасва всичко. Мечта за мъжете е Еми.“ – пише фен на изпълнителката на „Трий ме“.

Вече като блондинка, но все така хубава

Вече като блондинка, но все така хубава

Само преди седмица Емануела се завърна на голямата сцена, въпреки че бебето й е едва на 2 месеца. С това певицата показа, че за нея кариерата е нещо голямо и много ценно. Тя няма да си позволи да потъне в забрава след раждането, както стана с един куп неини колежки.

Възниква един въпрос сега и той е – дали Динев ще хареса повече Емануела с новата й прическа и ще я поиска отново?! Има вероятност това да е била и целта на певицата, ставайки блондинка. Може би скоро ще узнаем истината. Забелязва се обаче любовта на Емануела към селфитата, което вече е присъщо за всички певици от този бранш, а и не само от този.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Новата Емануела взриви Фейсбук (СНИМКИ)”

 1. eeee

  мар. 27. 2015

  Еее гадост. Обезличила се е. С черна коса беше една от най-красивите, а може би и най-красивата. Определено русото не е нейният цвят

 2. буф

  мар. 27. 2015

  Емануела е натурална блондинка, казвала го е и преди. Боядисва се черна.

 3. АА

  мар. 27. 2015

  Кърволяка е куволяк !

Добавете коментар