Емануела има чисто нова визия, която разтърси феновете й в социалната мрежа!

Останала без мъж и с бебе на ръце, Емануела явно е решила, че е дошло времето да промени нещо в себе си. Това нещо се оказа прическата й, която не само бе променена като стил, но и като цвят. Певицата пусна във Фейсбук първите си фотоси с руса коса и за много кратко се изредиха десетки коментари. Едва ли хората са очаквали, че една от най-тъмните коси на попфолка някога ще стане руса. Животът обаче търпи интересни обрати и това е видно, счита Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337987" align="alignright" width="225"]Емануела разбуни духовете с русата си коса Емануела разбуни духовете с русата си коса[/caption]

Най-вероятно Емануела желае да започне ново начало, след като Димитър Динев й разби сърцето. Всъщност много са мъжете, които са се подигравали с нея, докато беше брюнетка. Сега може би фолк дивата се надява, че новият цвят на косата ще й донесе и повече успехи в любовта.

[caption id="attachment_337989" align="alignleft" width="168"]Емануела смени своята визия, но запази красотата си Емануела смени своята визия, но запази красотата си[/caption]

"Не е тайна, че блондинките винаги са се котирали най-добре. Може да казват всичко, но тъмнокосите жени, които стават руси, са много повече от русите, които стават тъмнокоси. Това говори наистина доста. В случая Емануела е красива с всякакъв цвят на своята коса. Тя е от жените, на които им пасва всичко. Мечта за мъжете е Еми." - пише фен на изпълнителката на "Трий ме".

[caption id="attachment_337992" align="alignright" width="169"]Вече като блондинка, но все така хубава Вече като блондинка, но все така хубава[/caption]

Само преди седмица Емануела се завърна на голямата сцена, въпреки че бебето й е едва на 2 месеца. С това певицата показа, че за нея кариерата е нещо голямо и много ценно. Тя няма да си позволи да потъне в забрава след раждането, както стана с един куп неини колежки.

Възниква един въпрос сега и той е - дали Динев ще хареса повече Емануела с новата й прическа и ще я поиска отново?! Има вероятност това да е била и целта на певицата, ставайки блондинка. Може би скоро ще узнаем истината. Забелязва се обаче любовта на Емануела към селфитата, което вече е присъщо за всички певици от този бранш, а и не само от този.