Велик ден за клана Гущерови: Мария хвърли бомбата, Християн на колене! (сензационни разкрития)

Велик ден за клана Гущерови: Мария хвърли бомбата, Християн на колене! (сензационни разкрития)
5 (100%) 5 votes

Щастливата госпожа Мария Гущерова от днес ще бъде носена на ръце от своя „Мечо“!

Велик ден за клана Гущерови се оказа 26 март, когато щастливата госпожа Мария Гущерова накара своя „Мечо“ да падне на колене от вълнение и трепет. Миньончето на поп фолка отсега нататък ще бъде носено на ръце от благия си съпруг Християн Гущеров, когото ще дари с така желания наследник. Тази сензационна вест съобщиха близки до певицата.

Оказа се, че от известно време насам цикълът на Мария бил неравномерен, а в последно време закъснял. Това я накарало уж на шега да си купи тест за бременност, който се оказал… положителен, довериха източници, близки до щастливата милионерска съпруга.

Мария

Мария в екстаз – тестът за бременност се оказал положителен

„Мария не е ходила на лекар и затова, разбира се, не е на сто процента сигурна в достоверността на теста, но тя така се зарадва, че веднага съобщи на Християн. А той, както се сещате, направо откачи от радост. Двамата са решили да насрочат час при гинеколог за идната седмица, но дотогава предпочитат да вярват, че Мария е бременна и да живеят с тази мисъл“, разкриват източниците.

Както и се предполага, първият, на когото лично Християн Гущеров се обадил, за да съобщи невероятните резултати от теста, бил баща му – олигарха Добромир Гущеров. Татенцето веднага скочил и обещал на младото семейство, че ако действително снаха му се окаже бременна с неговия внук, то още след раждането му той ще стане личен собственик на чисто нова къща.

А като знаем с какви доходи разполага Добромир Гущеров, веднага можем да предположим каква ще бъде къщата, или по-скоро палатът на наследника на Мария и Християн Гущеров.

Припомняме, че Мария и Хриси отдавна желаеха да имат свое дете, но поради трудното зачеване на Марая, певицата се бе отчаяла и решила, че забременяването й една ли ще стане по естествен път. Двамата с Гущеров дори планираха ин витро в чужбина, но ето, че сега един обикновен тест ги изненада.

„Всички около Мария стискат палци тестът да е верен и тя да е бременна. Знаем, че ще се случи, защото и двамата с Хриси го искат страшно силно“, убедени са близки до певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Велик ден за клана Гущерови: Мария хвърли бомбата, Християн на колене! (сензационни разкрития)”

 1. Pipi

  мар. 27. 2015

  Стига с тия партенки!!! На кой му пука за тази бременност!!! Ейййй,няма почивка от тези цървули!!!!!!!!!!!!!

 2. ку ку

  мар. 27. 2015

  Ще се пръкне едно дебело чалгарче дано не наследи незавидния интелект на майка си и нейната грозна зурла.

 3. Марина Стефанова

  сеп. 02. 2015

  Айде стига сте и вие бе злобари! Хайде да са живи и здрави хората значи! 🙂

Добавете коментар