Изхвърлиха от Би Ти Ви бременната Биляна Гавазова

Изхвърлиха от Би Ти Ви бременната Биляна Гавазова
5 (100%) 6 votes

Биляна Гавазова повече няма да води сутрешния блок и не се знае каква ще бъде следващата й работа в медията!

Въпреки привидното добро отношение към Биляна Гавазова, от Би Ти Ви потривали доволно ръце, когато узнали, че тя е бременна. Майчинството се оказало добър повод да й посочат вратата за сутрешния блок на телевизията. Макар че е още в седмия месец, Биляна вече излезе в отпуск. Проучване на Kliuki.bg установи, че шефовете на тв водещата не са били никак доволни от представянето й в ефира на БТВ и направо са я заставили да излезе официално в майчинство.

По всяка вероятност Биляна Гавазова повече няма да води никога сутрешния блок. Тя има право на 2 години отпуск след раждането, от които една е на пълна заплата, а другата – на половин. Ако все пак Биляна реши да се завърне догодина, то мястото й едва ли ще бъде точно до Антон Хекимян. Арменският журналист вече уреди своя близка приятелка на длъжността до него. Това е Мария Цънцарова, както писа ПИК.

Биляна Гавазова вече едва ли ще застане до Антон Хекимян в ефира на медията Би Ти Ви

Биляна Гавазова вече едва ли ще застане до Антон Хекимян в ефира на медията Би Ти Ви

„Биляна не беше никак симпатична на зрителите. Постоянно се намесваше неадекватно, а въпросите й бяха доста нелепи. Не че Антон Хекимян е кой знае какъв водещ, но поне не е смешка като Гавазова.“ – коментира зрител на БТВ.

Според информацията, която достигна до Kliuki.bg, от медията са поставили ултиматум на Биляна Гавазова, който я е заставил да излезе в отпуск. В противен случай е можела да бъде уволнена, макар и с риск да съди медията, тъй като е бременна. Все пак скандалът се е разминал и Биляна е отстъпила мястото си на Цънцарова.

Макар да демонстрира топли чувства към Биляна, Антон Хекимян много се надявал тя да си тръгне час по-скоро. Дори уреждал Мария зад гърба на Гавазова. Най-вероятно шуменката ще се превърне отново само в репортер и повече няма да бъде тв водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Изхвърлиха от Би Ти Ви бременната Биляна Гавазова”

  1. 07

    мар. 27. 2015

    Откога излизането в платен отпуск и след това отпуск преди раждане се нарича „изхвърляне“ ,жената си е в правота и така си решила така е направила ,а истината е друга вече и е трудно да става рано и напрежението и идва в повече, така че да си почива и каквото сабя покаже след година две това.

Добавете коментар