Алисия място не може да си намери от ярост

Поп фолк дивата Алисия буквално е изпаднала в нервна криза. Звездата на „Ара ” се заканила да води дела в Темида, но да накаже некадърниците. Бившата на Ники Михайлов буквално пропищяла от нескопосани майстори. Тя изпитала на гърба си култовата българска пословица „Пази, Боже, в дома ти да влезе майстор”.

Услугата била безкрайно проста, но усложнила и без това напрегнатото ежедневие на певицата, пише в. „Всеки ден”. Красивата поп фолк дива направо се оказала потопена във вода, без жилището й да е било някога до река, която прелива.

Крайно неприятният инцидент се случил, след като тя се обадила на фирма, за да й отпуши тоалетната. Пристигналите майстори не само, че нищо не направили, ами още повече забатачили нещата.

[caption id="attachment_338040" align="alignright" width="300"]Алисия изживя кошмар Алисия изживя кошмар[/caption]

След като си свършили „работата” и си отишли, настъпил истинския ужас. Цяла нощ Алисия не мигнала заради гадна и натрапчива миризма. „Все едно че се намирах на градското бунище”, обяснила след това Алисия пред свои приятелки, разбра Kluiki.bg.

Пишман водопроводчиците де факто си оставили ръцете. След тяхната сръчна намеса, в дома на певицата станало още по-страшно и непоносимо да се стои. Вонята била нетърпима. За да оправи нещата на първите, певицата се наложило да потърси услугите на втора фирма. Те се оказали обаче и по-калпави от първите.

Майсторът така оправил повредата, че наистина миризмата изчезнала. Но за сметка на това Алисия потънала във вода. Жилището й се превърнало в огромно езеро. Звездата на „Ара мюзик” направо била съсипана след този екшън на ужасите. Не само че отказала да плати и лев за „услугата”, ами категорично заявила, че ще съди и двете фирми. Тя беснеела и заради супер скъпарския ламинат, който пишман майсторите тотално съсипали.

Все пак късмета й проработил. След бясна консултация с близки и приятелки, фолкаджийката намерила читава фирма.Поп фолк дивата имала намерение да прави основен ремонт на жилището си, но в началото на лятото, защото Валерко ще е първолак тази година. Но заради нескопосаните майстори Алисия ускорила процеса.