Сашка Васева изригна срещу критиците, които я разкъсват заради бременността й!

Легендата на родния попфолк Сашка Васева вече не издържа всички да я одумват заради бременността й на 48-годишна възраст. На доста места в социалната мрежа, а и в интернет като цяло, певицата била прочела негативни коментари за това, че очаква бебе, а наближава 50-те. Това силно я наскърбило, защото тя считала, че човешкият живот е нещо наистина свято и няма значение кога ще бъде създаден, научи Kliuki.bg.

"Това, че съм на 48 години, не значи, че не мога да раждам. За щастие Господ ми даде повечко живот като истинска жена. Имам приятелки, които физически вече няма как да заченат. Но зависи от организма и дали си го поддържал здрав през годините. Аз живея от край време здравословно. Мисля, че затова все още съм годна за бебе." - казва Сашка Васева.

[caption id="attachment_338048" align="alignright" width="300"]Сашка Васева Сашка Васева[/caption]

Според слуховете обаче бременността й е била предизвикана умишлено от нейния съпруг Христо Бакърджиев, с когото бяха пред развод. Той нарочно забременил жена си, за да може по този начин блондинката да размисли и да остане при него. Ако наистина това е бил планът му, то той проработи, защото двойката загърби различията си и отново се радва на сплотеното си семейство.

Мнителните хора подозират Христо и защото тази случка се повтаря. Преди 7 години Сашка Васева отново беше на път да се раздели с него, когато забременя с дъщеря им Христина-Елена. Това и тогава я разубеди да напусне бизнесмена.

Проблемите между Сашка и Христо датират от самото начало на брака им. Още преди 15 години двамата имаха огромни разногласия относно името на първородния си син, като накрая решиха да няма сърдити и го кръстиха с две имена - Христо-Никола. Така сториха и с второто си дете, заради което се очаква третото да последва традицията. През годините имаше множество слухове, че Христо тормози физически Сашка Васева, но в крайна сметка - щом още са заедно, значи има някаква причина.