Марта Вачкова през сълзи: За 3 години остарях с десетилетие

Марта Вачкова през сълзи: За 3 години остарях с десетилетие
4.6 (91.43%) 7 votes

Марта Вачкова никога няма да забрави своя огромен кошмар, наречен Радостин Миладинов!

Минаха много години, но Марта Вачкова все още помни какво й причини бащата на единственото й дете Радостин Миладинов. Двамата живяха заедно 3 години, в които Мартина се е чувствала като във филм на ужасите. Тв водещата е била малтретирана физически и психически. Даже е изненадващо, че е останала с този мъж толкова години, след като още от началото той е показвал агресия към нея, а и към останалите хора.

„Връщайки се във времето, се изненадвам как изобщо съм решила да имам дете от този човек. Днес обаче не съжалявам, защото иначе нямаше да имам Рада, тя е всичко за мен.“ – казва Марта Вачкова в наши дни.

Марта Вачкова изживя своя кошмар

Марта Вачкова изживя своя кошмар

След като напуска Радо, шерката на Григор Вачков така и не успява да намери подходящ мъж, с когото да живее и да бъде щастлива. Всички, на които попада, я използват – къде заради популярност, къде заради пари. Но нито един не се оказва любовта на живота й.

„Проблемът може би не беше само в мъжете, но и в мен. Все пак 3 години живях в един истински ад и затова после не можех да се доверявам лесно на никого. Тогава сигурно остарях психически с поне 10 години. Мисля, че от това пострадаха връзките ми, но си имам Рада и това е най-важното.“ – спомня си със сълзи на очи Марта Вачкова.

Актрисата не крие съжалението си, че е напуснала колегата си Владо Пенев преди години, научи Kliuki.bg. Двамата са били двойка в студентския си период и много са се разбирали. Мартина обаче е считала, че заслужава нещо повече, което така и не намира. Затова след дипломирането напуска Владо, за да се срещне със своя кошмар Радостин.

Що се отнася до Пенев, той направи нелоша кариера и в момента на всички ни е познат от сериала „Под прикритие“. В личен план обаче и Владимир не срещна своята доживотна любов, тъй като още преди години претърпя тежък развод с майката на своето дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар