Решено е! Елена Кучкова се омъжва! Всички мъже, въздишали по нея, вече могат истински да се разочароват от новината за предстоящата сватба на моделката Елена Кучкова.

Известно е, както и Клюки.бг писа, че Елена има връзка с политик. Този политик е Любомир Ников, който е с доста години по-възрастен от Елена, но те имат връзка отдавна и нещата помежду им вече са улегнали и сериозни. Двойката дълго време криеше отношенията си предвид това, че преди Ников беше семеен мъж, а и Елена Кучкова не е искала да влияе на имиджа му като политик, пишат и от изданието "Всеки ден". Двамата и досега избягват да коментират публично личните си отношения. Факт е, че успяват и за тях се знае твърде малко.

[caption id="attachment_338069" align="aligncenter" width="300"]Една от най-прекрасните жени у нас ще се омъжи скоро Една от най-прекрасните жени у нас ще се омъжи скоро[/caption]

След като стана по-популярна с появата си в къщата на "Големия брат" по Нова ТВ, където призна, че има много сериозна връзка и се чувства щастлива, по късно, уловени от камерите на папарацим, се установи със снимки, че става дума за Любомир Ников.

[caption id="attachment_338065" align="aligncenter" width="223"]Елена Кучкова ще се омъжи скоро, гръмна новината Елена Кучкова ще се омъжи скоро, гръмна новината[/caption]

За тяхната сватба се намеква от доста време, но след като самата Ели Кучкова си сложи сама в социалните мрежи фото, на което се вижда как е облечена в булчинска рокля, а под снимката беше сложила надпис - "Скоро", какво по-ясно намекване от това, че привлекателната блондинка се кани да стане семейна жена официално. Предполага се, че предложението за брак дошло на последната им обща почивка извън пределите на България.

[caption id="attachment_338066" align="aligncenter" width="300"]Елена и нейния дългогодишен приятел ще станат официално семейство Елена Кучкова и нейният дългогодишен приятел - политик ще станат официално семейство[/caption]

Разбира се, ние желаем на бъдещето звездно семейство хубав и много дълъг семеен живот, разбирателство, любов, много щастливи моменти! Дано Елена Кучкова наистина е намерила своя принц!