Решено е! Елена Кучкова се омъжва

Решено е! Елена Кучкова се омъжва
5 (100%) 1 vote

Решено е! Елена Кучкова се омъжва! Всички мъже, въздишали по нея, вече могат истински да се разочароват от новината за предстоящата сватба на моделката Елена Кучкова.

Известно е, както и Клюки.бг писа, че Елена има връзка с политик. Този политик е Любомир Ников, който е с доста години по-възрастен от Елена, но те имат връзка отдавна и нещата помежду им вече са улегнали и сериозни. Двойката дълго време криеше отношенията си предвид това, че преди Ников беше семеен мъж, а и Елена Кучкова не е искала да влияе на имиджа му като политик, пишат и от изданието „Всеки ден“. Двамата и досега избягват да коментират публично личните си отношения. Факт е, че успяват и за тях се знае твърде малко.

Една от най-прекрасните жени у нас ще се омъжи скоро

Една от най-прекрасните жени у нас ще се омъжи скоро

След като стана по-популярна с появата си в къщата на „Големия брат“ по Нова ТВ, където призна, че има много сериозна връзка и се чувства щастлива, по късно, уловени от камерите на папарацим, се установи със снимки, че става дума за Любомир Ников.

Елена Кучкова ще се омъжи скоро, гръмна новината

Елена Кучкова ще се омъжи скоро, гръмна новината

За тяхната сватба се намеква от доста време, но след като самата Ели Кучкова си сложи сама в социалните мрежи фото, на което се вижда как е облечена в булчинска рокля, а под снимката беше сложила надпис – „Скоро“, какво по-ясно намекване от това, че привлекателната блондинка се кани да стане семейна жена официално. Предполага се, че предложението за брак дошло на последната им обща почивка извън пределите на България.

Елена и нейния дългогодишен приятел ще станат официално семейство

Елена Кучкова и нейният дългогодишен приятел – политик ще станат официално семейство

Разбира се, ние желаем на бъдещето звездно семейство хубав и много дълъг семеен живот, разбирателство, любов, много щастливи моменти! Дано Елена Кучкова наистина е намерила своя принц!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар