Иво Сиромахов е потънал в депресия заради това, което му се случва с последната му книга!

Когато излезе "Няма смисъл", едва ли Иво Сиромахов е предполагал, че тази книга ще му донесе повече загуби, отколкото печалба. В момента авторът на книгата е принуден да търпи върху себе си силата на съдебната власт, защото красавицата, която случайно избра за корицата на своя проект, се оказа по-алчна от очакваното.

Става въпрос за англичанката Имоджен Томас, която реши да изкара малко пари на гърба на клетия Иво Сиромахов. Тя узнала, че нейна снимка озарява корицата на българска книга и веднага видяла в това начин да си оправи финансовото състояние. Тъй като Иво не е питал красавицата дали може да използва фотоса й, в момента той подлежи на съд и точно това се случва с него, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338135" align="alignright" width="300"]Иво Сиромахов се забърка в един куп неприятности с последната си книга Иво Сиромахов се забърка в един куп неприятности с последната си книга[/caption]

Англичанката завела дело срещу Сиромахов и се очаква да го спечели. Предполага се, че сценаристът и режисьор ще загуби цялата си печалба от книгата, ако не и повече. Това смазвало протежето на Слави психически и емоционално, заради което не можел да си изпълнява качествено работата в телевизионния ефир.

С Иво Сиромахов се разрази и друг скандал, свързан с плагиатство. Различни форумници и интернет потребители се оплакват от край време, че драматургът краде техните шеги и ги представя за свои в ефира на БТВ, писа "Уикенд". Така направил и със снимката на английската хубавица. Просто цъкнал в интернет и си я харесал за корица, не предполагайки че тя изобщо някога ще разбере за това.

"Вече текат вицове за Иво Сиромахов в интернет. Хората се шегуват, че трябва да слагат подписа си върху всичко, което слагат в нета, за да не може Иво да го докопа." - казва с усмивка един от форумниците.