Маги Халваджиян направи немислимото според колегите си от Би Ти Ви!

Най-успешният продуцент у нас Маги Халваджиян шокира всички с неочакваното си и абсурдно, според мнозина, решение. Пресата гръмна, а скандалът се очертава огромен, след като главният му конкурент в лицето на Слави Трифонов скочи бесен.

Причината - Маги Халваджиян най-безцеремонно реши да "открадне" уникалната Крисия Тодорова от Дългия и Ку-ку бенд, за да я привлече в своето шоу "Като две капки вода". Това разкриха източници от кухнята на "Шоуто на Слави" и довериха, че не само Слави Трифонов, но и Евгени Димитров - Маестрото не са на себе си.

[caption id="attachment_338156" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян разяри Слави Трифонов, както никога[/caption]

Оказа се, че малката и сладка Крисия ще бъде имитирана от известна българска актриса тази вечер, която ще открие поредния концерт в "Като две капки вода" в образа на ангелогласното слънчице от Разград. Щом се касае за толкова малко дете обаче, то Маги и хората му трябваше да се допитат до Би Ти Ви и екипа на Слави, категорични са източниците.

"Слави Трифонов и Маестрото са бесни на Маги Халваджиян и с пълно право. Те приеха имитацията на Азис в образа на Слави и не казаха нищо, въпреки че от шоуто очевидно се бъзикаха с тях. Сега обаче, когато едно малко дете ще бъде подложено на същото, двамата се зарекоха, че ще следят под лупа как ще бъде пресъздаден образа й довечера. Ако има и най-малката следа от насмешка или подигравка, скандалът със сигурност ще бъде нечуван", разкриха източниците.

Те се позовават и на мнението на родителите на малката Крисия, които били най-притеснени от решението на Маги Халваджиян, тъй като не искали образът на дъщеричката им да се преекспонира отново и да става повод за хорски одумки, обиди и груби изрази по форумите в интернет.

"Не може да си готов на всичко в името на рейтинга си. Защо Маги Халваджиян се закачи именно за Крисия, а не предложи имитаторите да влязат в образа на някое от децата от предишното му шоу "Големите надежди"?! Всички знаят какъв е отговорът - просто с Крисия Би Ти Ви спечели адски много, а Нова телевизия изгуби и сега място не могат да си намерят от яд", коментират запознати.

Припомняме, че "войната" между Маги Халваджиян и Слави Трифонов датира от години, а сега, след скандалната идея на арменеца, се очаква играта да загрубее съвсем.