След раждането на малкия Самуил Ирина Тенчева гледа на живота по коренно различен начин!

Иван Христов и Ирина Тенчева още не са се отърсили от първоначалната еуфория покрай раждането на своето общо дете - малкия Самуил. Докато продуцентът обаче се суети и тюхка около бебето и пелените, подобно на милиони други "пресни" татковци, то мама Ирина вече гледа на света и живота по коренно различен начин.

Най-верният й помощник за това, както и за безпроблемното раждане, се оказа медитацията. Тъкмо тя й помогнала и да затвори завинаги блезнената страница от живота си, наречена Вихра Петрова, заради чиито съпруг тя години наред бе определяна от мнозина за "крадла на мъже". Близки до Ирина Тенчева обаче разкриха нейната истина за случилото се и липсата на каквато и да било вина по отношение на Вихра Петрова.

[caption id="attachment_338166" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева приключи войната с Вихра след раждането на малкия Самуил[/caption]

"Научих се, че всичко, което ни се случва в този живот и всичко, през които сами избираме да преминем, е закодирано. И не бива да се вживяваме особено много, както в провалите и нещастията си, така и в хубавите моменти и еуфорията. Никой не може да избяга от съдбата си", признала Ирина Тенчева пред свои приятелки, омагьосана от своето настолно четиво - "Тибетска книга за живота и смъртта".

Точно съветите и напътствията в тази книга най-накрая я довели до осъзнаването на един много важен факт - че тя не е "откраднала" никого и не е причинила нещастие не само на Вихра, но и на никой друг.

"Аз и Иван е трябвало да бъдем заедно и това е решение на съдбата, а не наше. Дори и да се бяхме противопоставили, те двамата нямаше да продължат живота си рамо до рамо. Просто Иван не е за Вихра и тя не е за него. Знам, че е така и знам, че всички разправии, които сме имали двете през годините дотук, са били излишни. Човек просто трябва да узрее достатъчно и да помъдрее, за да го разбере. Драмите ми с Вихра приключват тук и сега", категорична била Ирина Тенчева, разказват източниците.

Въпреки че Ирина Тенчева сложи точка на вечната тема за любовта и брака си с Иван Христов, мненията на околните са различни. Някои определено са съгласни и подкрепят гледната точка на щастливата родилка, но други продължават да клатят иронично глави и да шушукат, че на чужд гръб и сто тояги са малко.

Тепърва предстои да разберем дали Вихра Петрова ще приеме тезата на старата си съперница и двете наистина ще успеят да заровят томахавките, или болката и огорчението ще я преследват още дълго занапред.