Камелия и Ивана изживяват красив романс, въпреки слуховете за „брак по сметка”

Камелия и Ивана на Данчето Христова са си спретнали истинско арт-бижу в столицата и тайно си мечтаят да го превърнат във верига.

Горчивите сълзи и обвинения на Люси Дяковска останаха без отговор. Родният талант, който превзе Германия, окончателно напусна Софи след като раздаде всичко и освободи жилището си, за да избяга от спомена за изневярата. Таблоидите нарекоха бившата й голяма любов „златотърсачка” и чак Йорданка Христова се наложи да се обяснява за личния живот на детето си.

Хорските приказки обаче не попречиха на щастието на Камелия и Ивана, забеляза kliuki.bg. Бившата отчаяната съпруга Вихра Петрова ги посети за интервю, което да публикува в блога си, и установи в каква хармония живеят двете. kamelia i ivana Нежната любима на Люси беше обожавана и глезена като принцеса от звездата, но сега изглежда в пъти по-щастлива. Ивана не само й е съдружник в поредното заведение, което отваря, но я вдъхновила да се върне към нещата, които обича като рисуване и народни танци. kamelia i ivana 3

kamelia i ivana 2 Вярва, че срещата им е съдбовна. Оказа се, че Камелия и Ивана се познават доста преди да започне историята им. При първата им среща обаче не се впечатлили взаимно. Нещата обаче коренно се променили при второто им „запознанство” – било съдба. kamelia i ivana 5

kamelia i ivana 4 Данчето Христова, която им дала благословията си, посещавала заведението и твърдяла, че е като парижко бистро – и заради мебелите на детето й, и заради картините на половинката му. Двете млади дами са изпрали атрактивен предприемачески ход – всичко в заведението им се продава. Така редовните клиенти на заведението ще сядат всеки път на различни маси и столове и ще разглеждат различни платна по стените. kamelia i ivana 6 Камелия и Ивана далеч не са оказаха скандална двойка, а просто такава, която очевидно живее щастливо.