Мария понесе втори удар по самочувствието си – и майка й я надмина по комплименти

Мария едва се върна на клубна сцена и заваляха удари под кръста. Едно е да се справя с конкуренцията на колежките и да прокужда наглите златотърсачки, съвсем друго – да затвори устата на хората, които дебнат във форумите.

Прясно омъжената госпожа Гущерова почти безпроблемно търпи коментарите, че се е омъжила по сметка. Не спира да хвали своята машина за любов, който освен това имал уникално отношение, прекрасни очи и музикална дарба. Певицата пет пари не дава за одумките, че нейния избраник се оказа най-непредставителния в малкото й женско царство. Гаджетата на майка и сестра й се оказаха далеч по-горещи от Мечо, но коментарите няма да й развалят рахата!

Друг е въпросът, че и тя се нареди на почетното трето място. Мария обичайно губи в сравненията между нея и сестра й. maria 2

maria Ирена Кирова нито е толкова реализирана, нито половинката й – така заможна, но никой не може да отрече красотата и стила й. Малката сестричка на госпожа Гущерова до скоро й беше безплатна бавачка, но вече има свой живот и нелош стандарт на живот. А никой не й се смее, че се е лепнала на гаджето по сметка! irena Същото се оказа и положенията с мама Даци. Женицата до скоро се разкъсваше между продаването на цветя и отглеждането на Марая. Щерките обаче пораснаха, внучката си има охрана и дама, която да се грижи за нея. Майката на Мария се сдоби с яко младо гадже и си разреши най-после да се радва на живота! daci Даци отскоро се върна в лигата на блондинките. Изглежда от нея момичетата са наследили това, че всеки цвят на косата им отива. Госпожата се радва на пъстри комплименти, докато Мария търпи критики, че е рискувала да се покаже без грим!