Катето Евро крие стара любов?

Катето Евро крие стара любов?
3.5 (70%) 2 votes

Катето Евро е била особено близка със своя колега Антон Радичев

Актрисата Катерина Евро е известна със своите завоевания сред мъжете. Тя бе омъжена близо 30 години, преди съпругът й да почине. Преди това обаче Катето също е имала някои интересни връзки, които не е обявила официално, защото е счела, че са твърде несериозни, за да ги афишира, научи Kliuki.bg.

Една от тези връзки се предполага, че е била с Антон Радичев. Двамата са се запознали още през 70-те год., когато Катето Евро е още ученичка, а Тони вече работи в Народния театър. Още тогава се получава невероятно приятелство между тях, но няколко години по-късно се заражда и нещо повече. Поне такива слухове се носят в онова време. Всичко обаче е било мимолетно и свършва напълно с годежа на Антон Радичев.

Катето Евро е имала нещо повече с Антон Радичев?

Катето Евро е имала нещо повече с Антон Радичев?

Днес слуховете за любовната им история са тотално забравени. Никой вече не си спомня, че през 70-те години се е говорело за това. Остава едно истинско приятелство обаче, което се видя и в ефира на БТВ тази сутрин, когато двамата бяха гости в „Преди обед“.

Антон Радичев

Антон Радичев

Катето Евро има едва една истинска любов в живота си и това е покойният й съпруг – бащата на Сашо Кадиев. Въпреки разюздения си студентски живот, след брака си актрисата става напълно друг човек и никога не е предавала мъжа си, макар през годините предложения да не са липсвали.

„Когато се омъжих, спрях с мъжете. Разбираемо е, бях влюбена, а и не отива на публична личност да прави глупости. Съпругът ми е единственият мъж, който може да се похвали, че е чувствал любовта ми. Затова смъртта му остави огромна дупка в живота ми.“ – казва Катето Евро.

Антон Радичев пък днес вече има внуци, както и Катето. Двамата са още приятели и с умиление си спомнят времето на „Оркестър без име“, където си партнират.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар