"Шоуто на Слави" направи от Крисия Тодорова един медиен продукт с много талант, считат доста от феновете й

Когато преди година и 3 месеца Крисия Тодорова се яви на кастинг в "Шоуто на Слави", тя беше някак друга. Излъчваше непринуденост, от нея лъхаше шеговитост, неподправеност. С навлизането на славата в живота й обаче детето-чудо започна да изглежда все по-друго от това, което започна. Много от почитателите на Крисия твърдят, че момиченцето е много по-сдържано и се държи като голяма жена, докато преди беше някак по-детска в поведението си.

"Знам, че сега Крисия Тодорова вече е голямо име за България. Само за една година тя накара милиони хора да научат името й, което е наистина чудо. На мен обаче ми липсва онова дете от първите изпълнения на кастингите, което се държеше непринудено." - казва зрител на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_338210" align="alignright" width="300"]Слави обезличи Крисия Слави обезличи Крисия[/caption]

Източници разкриват, че именно Дългия е накарал Крисия Тодорова да се промени. Той е бил наясно далеч преди края на кастинга, че тя ще бъде партньорката на г-н Андреев и затова започнал да я подготвя за тази й роля. Огромната грешка на шоумена обаче е, че той не остави 10-годишното момиченце да бъде себе си. В "Запознай се с малките" се забелязва как Крисия се държи доста дистанцирано и сдържано, което въобше не прилича на детето от началото на миналата година.

Слави Трифонов изисквал от всички, които работят за него, на една или друга длъжност, да се държат като професионалисти. Той обаче няма деца и в случая това му изиграва лоша шега, защото проучване на Kliuki.bg сочи, че преди година Крисия е била двойно по-харесвана и търсена в интернет, отколкото е в момента.

Да, Слави направи много за малката госпожица. Освен че я създаде като звезда и й осигури големи хонорари, той разпростря таланта й и извън пределите на България чрез конкурса "Евровизия". Шоуменът обаче обезличи Крисия Тодорова и това се оказва огромната му грешка.