Коцето скандализира с нечувани думи за половинката му Надя!

Чаровникът на поп фолка Константин даде неочаквано и шокиращо интервю, в което буквално обрече на провал брака си с хубавата Надя. А и как да бъде иначе, когато певецът публично заяви, че съпругата му може да ходи, където си иска и да спи, с когото си поиска?!

Думите на Коцето предизвикаха множество осъдителни коментари в мрежата, още повече, че той продължава да твърди, че бракът му не е свободен откъм връзки с трети лица. Въпреки това обаче е убеден, че Надя е свободна жена и би могла да сама да определя и избира връзките си.

[caption id="attachment_338252" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето давал Надя на чужди мъже - ако тя си го поискала[/caption]

Близки до Коцето разкриха, че в мига, когато научила какви ги е дрънкал благоверният й с цел да се направи на интересен и освободен, Надя избесняла. Припомняме, че русокосата хубавица е вярна на съпруга си още от първия ден на сватбата им, докато за забежките на певеца, се носят легенди.

А може би това е и причината Коцето да декларира публично свободата на партньорката си, за да й даде пример за либералността, която и тя би трябвало да проявява към него от време на време. "Всички приятели и познати на Коцето знаят колко ревнива е Надя и какви сцени му е правила дори в собствената му дискотека пред всички клиенти. Абсурдно е само да си помисли, че тя би му изневерила, камо ли да я подтиква сам към това", коментират източници, близки до семейството на Коцето и Надя.

След като сам провокирал беса на жена си, Коцето се опитал да замаже положението с уверението си, че има пълно доверие на половинката си и е "изпуснал" тези думи от устата си просто така. Което обаче изобщо не хвана вяра дори у почитателите му.

Много от фенките на Коце започнаха да се питат коя ли ще се окаже новата тръпка в живота му и дали това безхаберно отношение към Надя няма окончателно да разклати основите на брака им.

"Коя жени би се чувствала доволна и щастлива съпругът й не само да вършее всяка вечер до малките часове, ами и да говори пред всички как я пуска да прави, каквото си поиска, без капка ревност. Коцето явно не познава и женската психика, камо ли собствената си съпруга", убедени са потребители в мрежата.