Внезапен обрат: Виж шокиращите думи на Коцето към Надя! (срина я и обрече брака си – подробности)

Внезапен обрат: Виж шокиращите думи на Коцето към Надя! (срина я и обрече брака си – подробности)
4 (80%) 4 votes

Коцето скандализира с нечувани думи за половинката му Надя!

Чаровникът на поп фолка Константин даде неочаквано и шокиращо интервю, в което буквално обрече на провал брака си с хубавата Надя. А и как да бъде иначе, когато певецът публично заяви, че съпругата му може да ходи, където си иска и да спи, с когото си поиска?!

Думите на Коцето предизвикаха множество осъдителни коментари в мрежата, още повече, че той продължава да твърди, че бракът му не е свободен откъм връзки с трети лица. Въпреки това обаче е убеден, че Надя е свободна жена и би могла да сама да определя и избира връзките си.

Коцето

Коцето давал Надя на чужди мъже – ако тя си го поискала

Близки до Коцето разкриха, че в мига, когато научила какви ги е дрънкал благоверният й с цел да се направи на интересен и освободен, Надя избесняла. Припомняме, че русокосата хубавица е вярна на съпруга си още от първия ден на сватбата им, докато за забежките на певеца, се носят легенди.

А може би това е и причината Коцето да декларира публично свободата на партньорката си, за да й даде пример за либералността, която и тя би трябвало да проявява към него от време на време. „Всички приятели и познати на Коцето знаят колко ревнива е Надя и какви сцени му е правила дори в собствената му дискотека пред всички клиенти. Абсурдно е само да си помисли, че тя би му изневерила, камо ли да я подтиква сам към това“, коментират източници, близки до семейството на Коцето и Надя.

След като сам провокирал беса на жена си, Коцето се опитал да замаже положението с уверението си, че има пълно доверие на половинката си и е „изпуснал“ тези думи от устата си просто така. Което обаче изобщо не хвана вяра дори у почитателите му.

Много от фенките на Коце започнаха да се питат коя ли ще се окаже новата тръпка в живота му и дали това безхаберно отношение към Надя няма окончателно да разклати основите на брака им.

„Коя жени би се чувствала доволна и щастлива съпругът й не само да вършее всяка вечер до малките часове, ами и да говори пред всички как я пуска да прави, каквото си поиска, без капка ревност. Коцето явно не познава и женската психика, камо ли собствената си съпруга“, убедени са потребители в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Внезапен обрат: Виж шокиращите думи на Коцето към Надя! (срина я и обрече брака си – подробности)”

  1. niq

    мар. 31. 2015

    тази на голямата снимка е Пламена , не Надя, не знам какво става м/у тях, но Коцьо е такъв, само като видя снимките му сДесана Спасова – толкова мн снимки , на различни места, с различни тоалети , тия целувки , как е случайна фенка не знам .Знам само че се радвам за моята любима Райна ,че е отърва и с прекрасно момче

Добавете коментар