Валери Божинов платил висока цена като създал второ семейство, опитва да поправи щетите

Валери Божинов направи пореден изключителен жест към Ники Михайлов. Сравни ролята в живота на сина му с щедростта на втория си баща.

Футболистът изненада всички с тежко признание, видя kliuki.bg. След като оповести официално раздялата с жена си, не просто се помири с бившата си, но и не пропуска случай да покаже уважение към човека, който дълго време беше на негово място.

Валери Божинов публикува снимки с Ники Михайлов с надпис „Брат ми”. Двамата позират с порасналия Валерко. Остави детето си да придружи вратаря, а не него при завръщането си в националния отбор. Дойде ред и шокира като призна провала си като отговорен родител.

Краткият му брак с Николета коствал не само проблеми с майката на сина му, но и го отдалечи от детето. Днес футболистът и Алисия поддържат по-нормални отношения, но той признава, че синът му разчита на и на него, и Ники Михайлов. И двамата му помагали да се развие като футболист.

Валери Божинов не само няма нищо против, но стигна и по-далеч с признанията. Самият той бил израснал с втори баща – държал всичко на Сашо Ангелов, който го извел в чужбина и променил живота му. Затова нямал нищо против сина му да е толкова близък с мъж, който дори вече не е с майка му.

Ники Михайлов пък разказа, че гледа на детето като братче. Обещал му отдавна да го изведе на официален мач и сега се отворила подобна възможност. Валери Божинов наистина нямал против. Двамата със съотборника си дори излязоха на заведение, въпреки загубата на терена. dvama-maje-i-polovina-v-bg-variant-snimka-na-niki-i-valerkovcite От цялата идилия най-печеливша се оказа Алисия. Съперницата й сега е наред да отпие от горчивата чаша, но общите им бивши ясно заявиха намерение да са от всякаква помощ на певицата.

За сега трима от четирима от някогашния четириъгълник демонстрират изключително цивилизовани отношения. Николета официално мълчи, но това по-скоро прилича на затишие пред буря. Валери Божинов да му мисли – бедният, все той плаща голямата сметка!