Сашо Кадиев включи и Кристина Патрашкова в интригата по случай Първи април

Сашо Кадиев се показа като истински мачо в ефир!

Пресният женски татко ясно показа на кандидат-женихите на новородената му Катерина, че един ден трябва да внимават. Актьорът по съвместителство и телевизионен водещ подари на зрителите сутрешен бой, видя kliuki.bg.

Милата му колежка откри предаването в компанията само на Веселин Плачков и намекна, че напрежението между двамата мъже е ескалирало. Четвъртата от компанията тази седмица – Кристина Патрашкова също липсваше и докато се уточнят, синът на Катето Евро нахлу в ефир!

[caption id="attachment_338277" align="aligncenter" width="300"]Кльощавият Сашо Кадиев излелзе голям бабаит Кльощавият Сашо Кадиев излелзе голям бабаит[/caption]

Актьорите си размениха няколко образцови удара за радост на ранобудния зрител. Деси обаче развали впечатлението като доволно честити Първи април на зрителите! Към компанията най-после се присъедини Кристина Патрашкова, която отбеляза, че в тандем с новия Левски съвсем сериозно командват събитията на държавата. sasho kadiev 2 Вчерашните им коментари повлияли наистина на вездесъщия премиер. Бойко еднолично отказал тлъстата обществена поръчка за кетъринг на ВИП-полети, благодарение на техните жлъчни коментари в ефир. Гостите на Деси и Сашо Кадиев направо се размечтаха да не слизат от позицията си на коментатори, барем нещата в държавата потръгнат.

В БиТиВи никога не пропускат Първи април, за да подхлъзнат драгия зрител. Или нареждат безобразни водещи за вечерната емисия новини, или скрояват номер в сутрешния блок. До бой обаче за сефте се стига!

В интерес на истината, редовните зрители отдавна очакваха ръкопашна схватка между Сашо Кадиев и някой около Веселин Плачков. Гостуването на режисьора Максим Генчев, който направи блондина известен с ролята на Левски, съвсем сериозно вдигна кръвно в предаването им. Точно след разговор с водещите засегнатият творец заяви, че обявява война на медиите! Веселин Плачков, може би защото играта му все пак беше оценена, не се оказа толкова тънкообиден. Той не просто прие поканата на „Преди обед”, но и спретна ТОВА ШОУ със Сашо Кадиев.