Вихра Петрова се оказа много по-различна от това, за което се представя пред Иван Христов и останалите!

Отчаяната съпруга Вихра Петрова е твърде далеч от милия и слънчев образ, който преекспонира по медиите, още откакто бе омъжена за Иван Христов. Чак днес обаче на показ лъсна истинската причина продуцентът да я изостави и да се събере с настоящата си половинка Ирина Тенчева, от която вече има и дете - малкият Самуил.

Оказа се, че Вихра Петрова усърдно крие пред обществото истинското си лице, това разкриха нейни стари познайници още от Софийския университет. "Учихме заедно с Вихра по време на студентството. Истината е, че през първите три години, докато се напасне в София и в новата среда, тя беше едно изключително весело, усмихнато и мило момиче - душата на компанията. После обаче промяната бе внезапна и драстична", разказват колеги на Вихра Петрова.

[caption id="attachment_338281" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова показала истинското си лице още преди години[/caption]

Бившата жена на Иван Христов толкова искала да напредне в развитието си и да се класира в столичния елит, че без проблем изневерила на тогавашното си гадже Лъчо, за да си легне с доцента по Културология, който проявявал нескрит интерес към нея.

След сватбата й с Иван Христов обаче, положението станало нетърпимо. Вихра престанала дори да поздравява старите си колеги, камо ли да приема поканите им за общи сбирки и тържества.

"Никога няма да забравя как й звъннах един ден, за да я поканя да се видим на кафе. Вихра не просто ми отказа, тя ме отряза. Думите й бяха шокиращи: "Вече съм известна жена с много ангажименти. От мен зависят много хора и нямам време да се занимавам с глупости. Стоя доста високо в обществото и животът, както и подборът на контактите ми е различен", с нескрито възмущение си спомня близка навремето колежка на Вихра Петрова.

Точно тази промяна в поведението и цялата същност на Вихра Петрова са и реалната причина Иван Христов да отсече: "Баста!" и да се влюби искрено в духовната и естествена Ирина Тенчева. Двамата са заедно вече повече от три години, но отношенията им са толкова топли и близки, както в първия ден от любовта им, коментират техни приятели.