Никол Андонова се превърна в образец на изискана работеща майка

Никол Андонова – новата законна половинка на Митко – бившия на Мария, събра нова порция овации.

Хубавицата по принцип печели възхищението на мнозина и постоянно печели всички сравнения между нея и певицата, забеляза kliuki.bg.

Макар Мария да не показва по никакъв начин отношения към нея, певицата преди седмици ядно изсъска, че първият й брак се разтрогнал заради предателството на любимия й. Новата избраница на бизнесмена обаче не само не пожела да се превърне във втора Николета, а в едно от редките си интервюта сподели, че Гущерова за нея е преди всичко майката на специално за нея дете. Оценявала факта, че й поверява Марая и можела да изпитва само уважение към бившата съпруга на мъжа си.

[caption id="attachment_338290" align="aligncenter" width="300"]Всеки цвят й отива Всеки цвят й отива[/caption]

Докато младоженката се радва на официалния си статут на милионерша, Никол Андонова не се задоволи да пилее парите на Митко. Тя си позволява скъпи пътешествия и скъп стайлинг, но наред с това прави кариера с познанията си по дизайн и се старае да превърне синчето си Ивайло в изискан малък господин.

[caption id="attachment_338291" align="aligncenter" width="300"]Целувка преди детската градина Целувка преди детската градина[/caption]

Хубавицата често прави експерименти с външния си вид, а всеобщото мнение е, че никога не бърка в избора си. Никол Андонова се грижи и за външния вид на мъжете си. Синчето й е истинско умалено копие на Митко, което ходи като на ревю дори в детската градина. nikol andonova 2

nikol andonova Докато балансира с кариера, брак и майчинство, красавицата намира време и да позира пред фотографа. Моделските й изяви са повече от успешни и мнозина професионални изкусителки могат да завидят на това, че камерата обожава Никол Андонова.