Гери и Георги от "Женени от пръв поглед" претърпяват криза в отношенията, от която почти няма шанс да се измъкнат!

ТВ експериментът "Женени от пръв поглед" определено грабна интереса на зрителската аудитория у нас. Всеки вторник, вече трета седмица, шоуто събира пред телевизорите хиляди романтици, тръпнещи в очакване да разберат какво ще се случи с прясно женените двойки Георги и Гери, Стефан и Светлана, и Атанас и Антония.

Докато в началото на формата обаче всичко вървеше като в приказката за Пепеляшка и трите момичета откриха своите принцове в лицата на случайните си избраници, то само денонощие по-късно първите сблъсъци на характери и очаквания вече са налице.

[caption id="attachment_338301" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Гери и Георги от "Женени от пръв поглед" претърпяват тежка криза в отношенията си[/caption]

Определено най-големият конфликт е този между Георги и Гери. И за жалост дори меденият им месец във величествения и романтичен Рим няма да успее да предотврати кризата в отношенията им, която ще избухне с пълна сила и ще доведе до първия сериозен разрив в шоуто.

Още снощи, докато Гери и Георги вечеряха в луксозен ресторант в столицата на Италия, разговорът помежду им натежа. Поотпуснат от изпитото вино, Георги призна на Гергана, че в началото е тръгнал с недоверие към нея. Недоверие, породено от твърде "кифленския" й вид - прословутите силиконови прелести и тунинг.

Думите му очевидно обидиха Гери, която обаче съумя да запази самообладание и да обърне всичко на шега. В "Женени от пръв поглед" обаче идеята е да се показва всичко, дори скандалите в младите семейства.

И точно това ще стане идния вторник, когато зрителите ще станат свидетели на първата жестока разпра между Гери и Георги. Той ще установи, че едно пътешествие - било то и в най-красивото кътче на света, не е гаранция за близост и спойка между двама души. А Гери ще го обвини публично в лицемерие.

"Наговори ми куп неща - не съм естествена, не ме разбираш и явно не съм твоя човек. А сега, когато видя един залез и няколко камери, насочени към нас, изведнъж стана романтичен. Не, благодаря! Това не е за мен", са думите на Гергана, която е на път да сложи край на брака си още в Рим.

Дали наистина краткият им брачен живот ще приключи по този безславен начин и Гери и Георги ще си останат само със спомените за едната почивка, или ще намерят сили и желание да продължат заедно, ще разберем в следващия епизод на "Женени от пръв поглед".