Женени от пръв поглед: Идилията се превръща в ад за Гери и Георги! (тежки думи и разрив в Рим)

Женени от пръв поглед: Идилията се превръща в ад за Гери и Георги! (тежки думи и разрив в Рим)
3.4 (68%) 10 votes

Гери и Георги от „Женени от пръв поглед“ претърпяват криза в отношенията, от която почти няма шанс да се измъкнат!

ТВ експериментът „Женени от пръв поглед“ определено грабна интереса на зрителската аудитория у нас. Всеки вторник, вече трета седмица, шоуто събира пред телевизорите хиляди романтици, тръпнещи в очакване да разберат какво ще се случи с прясно женените двойки Георги и Гери, Стефан и Светлана, и Атанас и Антония.

Докато в началото на формата обаче всичко вървеше като в приказката за Пепеляшка и трите момичета откриха своите принцове в лицата на случайните си избраници, то само денонощие по-късно първите сблъсъци на характери и очаквания вече са налице.

Женени от пръв поглед

Гери и Георги от „Женени от пръв поглед“ претърпяват тежка криза в отношенията си

Определено най-големият конфликт е този между Георги и Гери. И за жалост дори меденият им месец във величествения и романтичен Рим няма да успее да предотврати кризата в отношенията им, която ще избухне с пълна сила и ще доведе до първия сериозен разрив в шоуто.

Още снощи, докато Гери и Георги вечеряха в луксозен ресторант в столицата на Италия, разговорът помежду им натежа. Поотпуснат от изпитото вино, Георги призна на Гергана, че в началото е тръгнал с недоверие към нея. Недоверие, породено от твърде „кифленския“ й вид – прословутите силиконови прелести и тунинг.

Думите му очевидно обидиха Гери, която обаче съумя да запази самообладание и да обърне всичко на шега. В „Женени от пръв поглед“ обаче идеята е да се показва всичко, дори скандалите в младите семейства.

И точно това ще стане идния вторник, когато зрителите ще станат свидетели на първата жестока разпра между Гери и Георги. Той ще установи, че едно пътешествие – било то и в най-красивото кътче на света, не е гаранция за близост и спойка между двама души. А Гери ще го обвини публично в лицемерие.

„Наговори ми куп неща – не съм естествена, не ме разбираш и явно не съм твоя човек. А сега, когато видя един залез и няколко камери, насочени към нас, изведнъж стана романтичен. Не, благодаря! Това не е за мен“, са думите на Гергана, която е на път да сложи край на брака си още в Рим.

Дали наистина краткият им брачен живот ще приключи по този безславен начин и Гери и Георги ще си останат само със спомените за едната почивка, или ще намерят сили и желание да продължат заедно, ще разберем в следващия епизод на „Женени от пръв поглед“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Женени от пръв поглед: Идилията се превръща в ад за Гери и Георги! (тежки думи и разрив в Рим)”

 1. Бончо Бонев

  апр. 01. 2015

  Ново шоу.Разведени от пръв поглед.Голяма ще е атракцията.

 2. Atanas Vladev

  апр. 01. 2015

  роли, роли

 3. Ivan Ivanov

  апр. 01. 2015

  da palen tqtar

 4. Vesito Ivanova

  апр. 01. 2015

  Най ми харесва двойката Стефан и Светла супер са;;;; пожелавам им много здраве и късмет;;;

 5. Vesito Ivanova

  апр. 01. 2015

  Георги и Гери –не по точно тя е много готен човек но той е много захлюпен и в приказките си към Гери мислил че е кифла ади бе а той какъв ееее;;

 6. Vesito Ivanova

  апр. 01. 2015

  Георги и Гери –не по точно тя е много готен човек но той е много захлюпен и в приказките си към Гери мислил че е кифла ади бе а той какъв ееее;;

 7. Така и не ме грабна това шоу… Още след "първия" вторник ми стана банално

 8. Този тигров бански и този силикон би докарал до потрес всеки сериозен мъж.

Добавете коментар