Внезапно: Страшен удар в семейството на Маги Халваджиян! (шокиращи разкрития)

Внезапно: Страшен удар в семейството на Маги Халваджиян! (шокиращи разкрития)
4.7 (93.33%) 6 votes

Семейството на Маги Халваджиян беше пример за стабилност и сплотеност, до днес!

Неочакван и страшен удар разтърси едно от най-сплотените и уважавани семейства у нас – това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян. Двойката години наред бе пример за подражание не заради финансовите си възможности и просперитет, а за това, че нито веднъж не влезе в устите на жълтите вестници с предателства и изневери.

Точно това е и причината настоящият случай да се сравни с гръм в рая. Кремена Халваджиян не може да си намери място от шока и последвалия го страх, а Маги Халваджиян на пръв поглед го играел гузен. Това разкриха източници от коридорите на Нова телевизия, станали свидетели на наистина скандалната случка.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян за първи път, откакто е семеен, лапнал по друга жена

А тя е между Маги Халваджиян и неговата отколешна любимка Жана Бергендорф. Не, няма лъжа – оказа се, че арменецът за първи път в семейния си живот, здраво е лапнал по гласовитата червенокоска, която обаче също като него, е семейна и с дете.

„Трепетът на Маги към Жана се появи отдавна и не остана скрит от колегите. Маги е мъж, който не може да лъже. Той е толкова прям и директен в чувствата си, че очите винаги го издават – ако одобрява някого, или ако е бесен. В случая с Жана, той си падна по нея още в края на миналия „Х Фактор“, но дълго време всичко бе само симпатия. Маги много обича Кремена и за нищо на света не иска да я нарани. Но да не забравяме, че и той е мъж, не е безгрешен“, разкриват близки до Маги Халваджиян.

Откакто продуцентът започнал да работи рамо до рамо с Жана Бергендорф в шоуто „Като две капки вода“ обаче, ситуацията станала наистина взривоопасна. Маги продължавал да се прави на корав и да пренебрегва чувствата си към Жана, като се стигнало дотам, че в последно време буквално я избягвал. Бергендорф обаче, като типична кокетка, постоянно дърпала лъва за опашката.

„Ясно е, че от чувствата си никой не може да избяга, но Маги е на път да загази здраво с Кремена. Тя изобщо не е вчерашна, а наскоро вече клюкарите й докладваха за едно „странно“ усамотение на Маги и Жана в кабинета му. Кремена не направи скандал – тя е дама, която знае да пази достойнството си. Но ще е глупаво ако той разбие семейството си заради едното увлечение“, убедени са близки до продуцента.

Които, между другото, отдават душевната забежка на Маги Халваджиян по Жана Бергендорф с факта, че тя много наподобявала младата Кремена Халваджиян – бунтарка, с нетрадиционна визия и поведение, и безкрайни татуси, досущ като дизайнерката.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Внезапно: Страшен удар в семейството на Маги Халваджиян! (шокиращи разкрития)”

 1. зрител

  апр. 01. 2015

  На всеки му се иска младо агнешко какво като е женен това не му пречи да опита и нещо друго по различно от неговата парцалеса-простакеса.

 2. Ха

  апр. 01. 2015

  До зрител: Само само мъ#eте пацали-простаци-загубеняци, недораслеци, неструващи 2 стотинки мислят така като теб, истинските имат мозък, доблест, стойност и знаят кое в #ивта си струва.. Дано твоята „парцалеса-простакеса“ те изрита на улицата, но се съмнявам, че имаш такава, а и надали ше си хванеш някога.. като се има предвид, че си мъ#, който чете клукарски сайтове, а и коментира.. Ха-ха, загубеняк..

 3. Mitko Marhov

  апр. 01. 2015

  b ravo magi

 4. Попо Катепетъл

  авг. 10. 2019

  Не зная кьорав ли е авторът на статията, но как е възможно да сравнява Жана с Кремена ида твърди, че си приличали? Жана има устни – Кремена няма. лицето на жана е удължено, а на Кремена е сплеснато, четвъртито. изобщо не си приличат!!!

Добавете коментар