Люси Дяковска е отмъстена: Ивана заряза предателката Камелия! (истината й отвори очите – подробности)

Люси Дяковска е отмъстена: Ивана заряза предателката Камелия! (истината й отвори очите – подробности)
5 (100%) 2 votes

Невярната Камелия се озова от двата стола, на земята! Ивана й би шута скоропостижно!

Люси Дяковска най-сетне може да си отдъхне спокойно и с ръка на сърцето да каже, че справедливостта възтържествува. Певицата бе отмъстена заради долното предателство и измяна на партньорката си Камелия, която толкова силно обичаше. А тя й изневери брутално с щерката на Йорданка Христова – Ивана.

Оказа се обаче, че омагьосаната от привидния чар на Камелия Веселинова – Ивана, в крайна сметка прогледна. И видя истина, която я накара скоропостижно да бие шута на доскорошната си любима. Това разкриха близки до Ивана, които напълно подкрепят решението й за раздяла.

Люси Дяковска

Люси Дяковска най-накрая може да си отдъхне с облекчение, отмъстена е!

Причината за внезапния обрат и край на приказката между двете, е отново Камелия и номерът, който погоди на Ивана. Откакто Люси Дяковска се върна в България, Камелия дни наред не спира да я преследва по петите.

Отлично запозната с любимите места, клубове и изяви на бившата си изгора, Камелия винаги цъфва там, където се намира и Люси Дяковска. Първите няколко пъти всички отдали това на случайността, но впоследствие истината излязла наяве. Целта на Камелия била да мъкне себе си и Ивана по дирите на Люси, за да я дразни и да провокира отново и отново ревността й.

„Тази жена мина всички граници на нормалното поведение. Не стига, че предаде толкова долно Люси, а сега не я оставя дъх да си поеме. Навсякъде е след нея. Сигурно, горката и хладилника я е страх вече да си отвори, за да не се покаже оттам Камелия. Защото, каквото и да си говорим, Камелия изневери на Люси, но чувствата й към нея още не са изстинали. Тя е от онези жени, които искат да имат в ръцете си и питомното, и дивото“, разкриват близки до самата Камелия, опознали я покрай дългогодишната й връзка с Люси Дяковска.

Хитрата Веселинова обаче си направила криво сметките. Дали, защото е подценявала интелигентността на Ивана, или защото е била сигурна в огромната й любов към нея, но Камелия не подозирала какво ще последва. А финалът е простичък – щерката на Йорданка Христова я разкара на часа.

„Ивана е последният човек, който ще се остави да бъде използван като примамка или дразнител на друг. Камелия сбърка жестоко и сега вече остана съвсем сама. Ха сега, да видим чии пари ще харчи и кой ще й осигурява достъпа до „светското общество“, за което така примира?!“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар