Мръсна тайна разпали скандал между Дарина Павлова и Беновска! (неочаквани разкрития)

Мръсна тайна разпали скандал между Дарина Павлова и Беновска! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 3 votes

Дарина Павлова и Илиана Беновска са в тиха война от години, омразата им надделя!

Дарина Павлова и Илиана Беновска, които седят рамо до рамо в журито на „България търси талант“, крият мрачна тайна от миналото си. Тъкмо тя е причина за неистовата омраза между двете и наскоро разпален скандал пред очите на Ники Илиев и Иво Сиромахов.

Оказа се, че вдовицата на Илия Павлов и журналистката се познават още от студентските си години. Нещо повече – двете били първи приятелки, тъй като Илиана Беновска с радост взела под крилото си по-малката от нея симпатяга от Казанлък.

Дарина Павлова

Дарина Павлова нанесла непростим удар на Илиана Беновска

Докато по онова време хубавата Дарина Павлова се опитвала да влезе в столичния елит, то Беновска вече можела да се похвали със завидни връзки и контакти, както и с невероятно красиво гадже. Момчето, което впоследствие става ябълката на раздора между двете, бил син на тогавашен големец, притежавал една от малкото „Мазди“ по онова време, а физиката му била просто убийствена, пише вестник „Всеки ден“.

Без да подозира каква змия е приютила в пазвата си, Илиана Беновска чистосърдечно запознала Дарина Павлова с любимия си. Който само седмици по-късно с охота отвърнал на флирта на хубавата девойка от Казанлък и скоропостижно се озовал в леглото й.

„Оттогава Илиана не понася Дарина. Тя преживя много тежко изневярата на този мъж, когото боготвореше. Още повече, че бе с най-добрата й приятелка. Илиана не спираше да се обвинява за това, че е проявила такова безрезервно доверие към човек, който само я е използвал в лицето на Дарина Павлова. А последната дори не й се извини“, разказват близки до журналистката.

Когато Дарина Павлова се омъжила за Илия Павлов, тя още повече започнала да се големее и да гледа на Илиана Беновска от високо, а ненавистта помежду им ударила тавана. Това е и причината за честите разпри между Дарина и Илиана в шоуто „България търси талант“ като последният им скандал се разиграл пред колегите Иво Сиромахов и Ники Илиев и то заради най-обикновен участник.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар