Маги Халваджиян бил заплашен във Фейсбук и се обърнал за помощ към силите на реда

Маги Халваджиян истински ужас! Животът на най-успешния телевизионен продуцент у нас бил заплашен!

В седмиците, когато видния телевизионер не знаеше с кое по-напред да се похвали, се оказа вярно, че „Един гледа сватба, друг - брадва”, научи kliuki.bg. Маги Халваджиян тази година има само успешни телевизионни проекти, които дори още са в началото на сезоните си. Радва се на разкошен внук и дори се помири със стария си приятел-съперник Слави Трифонов. Като връх на щастливите събития в живота му, дори се чу, че обмисля увеличаването на семейството си. Всички тези прекрасни новини обаче сериозно разсърдиха завистниците!

Маги Халваджиян бил шокиран при ежедневната си фейсбук – комуникация. Телевизионерът получил сериозна заплаха за живота си – прочел в съобщенията си, че се планира атентат срещу него. Запознати със случая споделили пред BIG5.BG, че спецекип от сектор „Компютърни престъпления“ в ГДБОП вече е установил IP – адреса на лицето, заплашило Маги Халваджиян. Готви се ареста на евентуалния килър като спецполицаите щели да нахлуят в жилището му.

[caption id="attachment_338344" align="aligncenter" width="300"]Маги Халваджиян се радва на първороден внук и вече не приема само с чувство за хумор заплахите Маги Халваджиян се радва на първороден внук и вече не приема само с чувство за хумор заплахите[/caption]

Маги Халваджиян и семейството му не за първи път страдат от хейтърска атака. Всички в клана имат активна дейност в социалните мрежи като често публикуват не само снимки и видеа от работата си, но и становища по наболели или политически въпроси. Това сериозно дразни тези, които не са съгласни с отношението им към тютюнопушенето, екологията или летните протести. До момента обаче продуцента не беше реагирал толкова сериозно на заканите.

Зрителите на предаванията му го критикуват точно толкова, колкото се интересуват от продукцията му. След всяко предаване на Маги Халваджиян във Фейсбук ще се натъкнете на десетки ругатни срещу него. Този път обаче нещата явно са надминали „обичайната” хейтърска атака.